Naarmate de werken vorderen en de opening van Van Oys Maastricht Retreat in maart 2025 naderbij komt, worden de contouren van het vijfsterren Superior...
ASHG (Alchemy Step Hotel Group) kondigt de overname aan van FLI Group, een portfolio van acht hotels in België. ASHG is een investeringspartnersc...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...
Barstro Prins & Aap opent in het bekende boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Prins & Aap is een combinatie van een creatieve bar en e...
In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekende en onbekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In deze editie...
In het proces van de gerechtelijke reorganisatie van Makro Cash & Carry Belgium NV heeft de rechtbank in Antwerpen vandaag de gerechtsmandatarisse...
Radisson Hotel Group kondigt met trots het debuut van het merk Radisson in België aan met de opening van het Radisson Hotel Liège City Cen...
Voor een digitaal publiek van duizenden restaurateurs, journalisten en partners stelden Marc Declerck en presentatrice Virginie Claes de negentiende e...
Lifestyle aparthotelmerk Locke breidt verder uit naar Europa met twee nieuwe Duitse openingen in München en Berlijn in 2022. De opening van Wunde...
Rosewood Hotels & Resorts is geselecteerd door F4 Transbay Partners (F4) - een joint venture van Hines, de internationale vastgoedondern...
Radisson Hotel Group kondigt de ondertekening van Radisson Hotel Djibouti aan. Het hotel markeert de intrede van de groep in het land en brengt h...
De horeca heeft het zwaar en moet op de uitgaven letten. De energierekening verlagen is dan zeer wenselijk, maar liefst staat daar op korte termijn ge...
Het is 05.30 uur. Ik zit te werken in een stil huis. Ik kan niet slapen, in mijn brein borrelt iets en dat moet eruit. Buiten is het nog donker, al zi...
Hoewel de potentiële meerwaarde van kunstmatige intelligentie (AI) voor de horeca niet ter discussie staat, zijn er nog maar weinig bedrijven die...
Veel horecamanagers erkennen de potentie van kunstmatige intelligentie voor hun bedrijfstak, maar zijn terughoudend bij het daadwerkelijk implementere...
Robots kunnen steeds meer horecataken uitvoeren, zo schreef Marthijn van Oostveen in september 2019 op deze website. Anderhalf jaar daarvoor drukte St...
Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (159...
Nu de inkomsten onzeker blijven, is controle van de kosten belangrijker dan ooit. “Naar foodcost wordt echter weinig gekeken", merkt Carl J...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, he...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Lees hier de andere interviews....
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Lees hier de andere interviews Van...
Vandaag opent het gloednieuwe ibis Styles Liège Guillemins haar deuren in Luik. Het kleurrijke designhotel is gunstig gelegen pal naast het Int...
Het hoofdkantoor van The Student Hotel zit in Amsterdam-Noord. Gevestigd in een stoer, industrieel gebouw met grote transparante rolluiken die met moo...
Ontwerpen vanuit een hospitality perspectief met de natuur als leidraad Interview met Ruud Belmans van WeWantMore en Steven Verrept van Château...
Vandaag opent Mercure Liège City Centre officieel haar deuren na een complete rebranding. Het viersterrenhotel is gevestigd aan de Rue Saint L&...
Accor’s groei in Noord-Europa wordt bevestigd met de aankondiging van 15 nieuwe contracten in de eerste helft van 2019; waarvan zeven in het Ver...
Gendergelijkheid is een onderwerp dat al enige tijd hoog aan de agenda staat van politieke partijen. Regeringsleiders van 189 landen hebben in 2000 de...
Op 15 november 2018 werd op feestelijke wijze de Grand Opening van het Radisson Blu Hotel, Brugge gevierd. Dit gloednieuwe hotel, dat deel u...
De kogel is door de kerk, de vergunningen zijn rond; in november 2018 start de bouw van het nieuwe Bastion Hotel Geleen. Het verouderde hote...
Marriott Hotels, onderdeel van Marriott International, heeft vandaag haar debuut aangekondigd in West-Afrika, met de langverwachte opening van Accra M...
Revenue management is zorgen voor de beste prijs voor een kamer op een specifieke dag. Geen eenvoudige opdracht, want OTA’s snoepen mee van de o...
Chef-kok Harold Kok van Hostellerie De Hamert (Wellerlooi, Nederland) heeft het QL Robbe & Berking Zilveren Botermes 2017 gewonnen. Tijdens de QL...
Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code...
Wie wil, kan de komende dagen zonder een misdaad te begaan slapen achter de tralies. In de voormalige Blokhuispoortgevangenis in Leeuwarden is deze we...
Een kwart van de horecazaken die meededen aan hulpprogramma’s Herrie in de Keuken en Herrie in het Hotel is binnen een jaar failliet gegaan. Dat...
Hospitality Management bestaat 25 jaar. Tijd om terug te blikken op interviews die de aandacht trokken. In 2005 bezocht Hospitality Management Hans Ke...
Geen wijntje meer bij de knipbeurtDe gemeente Nieuwegein mag niet langer mengvormen van winkels en horeca oogluikend toestaan. Dat heeft de voorzienin...
De recente aanslagen in Brussel hebben een grote impact gehad op de hotellerie in de stad, net zoals de hoteliers in Parijs na de terroristische aansl...
Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het...
Afgelopen maand heeft Louvre Hotels Group twee nieuwe vestigingen geopend in Duitsland, één in Frankfurt en één in München. In München is dit...