Er wordt dagelijks gesproken over gen Z en hoe zij de Food & Beverage-industrie beïnvloeden. Maar blijft het daarbij? Als ondernemer heb je o...
Het horecalandschap heeft de laatste decennia een ware metamorfose ondergaan, ver verwijderd van de saaie, functionele eetgelegenheden die ooit de bov...
De familie Kloeg, gasthoofdredactie van de juni-uitgave van Hospitality Management, heeft woensdag de eerste editie in ontvangst genomen. De gloednieu...
Afgelopen maand had ik de kans om door Vietnam te reizen. Wat me opviel is de significante transformatie die de F&B industrie ondergaat door de in...
De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de...
Kaviaar was vroeger heel bijzonder. Het was ooit een symbool van rijkdom en exclusiviteit, maar verliest langzaam deze status. Nu is het slechts het s...
De gloednieuwe, april-editie van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de co...
In het culinaire landschap tekent zich een trend af die de grenzen van traditioneel dineren verlegt, ook wel ‘confronterend dineren’, nose...
In de komende dagen valt bij iedere hotelier van Nederland de, gloednieuwe, februari-editie van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op...
In de jaren 90 werd de cocktailindustry gedomineerd door zoete, felgekleurde drankjes. De jaren 2000 leunden op klassiekers zoals Old Fashioned, Sazer...
In dit feestelijke overzicht duiken we in de meest opmerkelijke momenten van het afgelopen jaar. We blikken terug op de best gelezen artikelen, onthul...
Europeanen vonden de fooiencultuur in de VS altijd al extreem, maar nu vinden ook steeds meer Amerikanen dat het geven van, of meer het vragen om,&nbs...
Jaarlijks organiseert de AF&BM, een netwerk voor F&B-professionals, de verkiezing F&B Professional of the Year. U kunt bekenden of uzelf i...
Wat ik zo leuk vind aan de restaurantbranche is dat het voortdurend evolueert en grenzen blijft verleggen. Tegenwoordig draait alles om de ‘ulti...
Sommige culinaire trends komen en gaan, terwijl andere een vaste waarde worden. Een concept dat al eeuwenlang deel uitmaakte van onze industrie, maakt...
Het is vrijdagavond en ik draai weer eens avondje mee in de bar. Links en rechts hoor ik gasten Martini’s bestellen en verbaasd kijk ik naar taf...
Wil je een reservering maken voor vrijdagavond? Het restaurant heeft waarschijnlijk inmiddels een wachtlijst van honderden gasten. De vraag naar uit e...
De titel F&B Professional of the Year 2023 is gewonnen door Naomi Bormans, Food & Beverage Operations manager bij Château St. Gerlach. D...
De oplettende hotelier heeft 'm al op de deurmat of in de brievenbus gevonden. De nieuwste Hospitality Management is uit, zo vlak voor de feestdag...
Het is bekend wie er gaan strijden om de titel F&B Professional of the Year 2023. De winnaar wordt op 7 januari 2023 tijdens het jaarlijkse gala v...
In september is New York gastvrouw van een aantal grote events, waaronder de US Open, Fashion week en UN General Assembly. Ook voor hotels een mooie,...
Ik was bezig met het lezen van reviews en zo kwam ik op het volgende onderwerp voor mijn column. We krijgen steeds vaker feedback waarin de gast...
Een aantal maanden geleden nam ik voor het eerst een paar dagen vrij voor een bruiloft in het buitenland en ik ging weg met een schuldgevoel. Ook ik h...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft een fonkelnieuwe voorzitter. De F&B Director van het NH Collection Amsterd...
Halverwege januari liep ik weer eens door de lege straten van Amsterdam, waar het normaal gesproken wemelt van wandelende mensen en fietsers. Ik wilde...
Hij valt een dezer dagen bij iedere hotelier in de brievenbus, maar voor iedere hotelprofessional die niet kan wachten, hebben we de hagelnieuwe Hospi...
Deze week valt de eerste Hospitality Management van dit jaar bij iedere hotelier op de mat. Een bijzondere editie die vol staat met ambitieu...
Mehrsa Ghadiri, in 2021 door de AF&BM verkozen tot F&B Professional of the Year, is de gloednieuwe columniste van Hospitality Management. Maan...
Tijdens een feestelijke avond in het Muntgebouw in Utrecht, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de AF&BM (hét netwerk voor F&...
Tweesterrenchef Syrco Bakker (Pure C), operationeel directeur Luuk Rijnders (De Kazerne, rechts op de foto) en Mehrsa Ghadiri (F&B-Manager INNSiDE...
Een bijzonder speciale editie van Hospitality Management valt over een aantal dagen bij iedere hotelier op de mat. Ewout Hoogendoorn – al jaren...
Ieder jaar gaat de AF&BM, hèt netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. Dit is die hospitality...
Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynam...