De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...
Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...
Yamazato Restaurant, gelegen in Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gastronomie rekenen. De Mi...
Serre’s Thursdays maken van de zomerse donderdagen in Serre Restaurant een onvergetelijke en unieke ervaring. De donderdagen in juni, juli en au...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van chef de cuisine in de keuken...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Niemand minder dan tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu heeft de rol van coach op zich genomen voor het Nederlandse team dat op 19...
Hotel Okura Amsterdam introduceert de net gebottelde wijn Cuvée Okura. Het is een unieke mousserende blend die nergens anders ter wereld te vin...
Hotel Okura Amsterdam opent het feestdagenseizoen met de tweede pop-up store in de geschiedenis, Festive Pop-up. Bezoekers vinden hier tot en met 7 ja...
Vanaf komend weekend kan er geboekt worden voor de Mastercard Hotelnacht 2024. Op 13 & 14 januari kunnen Amsterdammers weer op luxevakantie in hun...
Het Hotel Okura Amsterdam opent vandaag zijn Pop-up Pastry, een pop-up store op de begane grond van het vijfsterrenhotelhotel waar tot 3 september amb...
La Liste staat bekend om de Top 1000 van beste restaurants die het bedrijf sinds 2015 uitgeeft. Sinds dit jaar is er echter ook een Top 1000 van beste...
Hotel Okura Amsterdam en Brouwerij Homeland hebben opnieuw de handen ineengeslagen en een bier gelanceerd. Na de eerdere Okura Tripel, die in november...
Emmy Stoel, General Manager van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam, is dit jaar de winnaar van de prestigieuze prijs 'European Hotel Manager...
Mastercard Hotelnacht maakt vandaag het voorlopige programma bekend. Het hotelfestival vindt plaats op 14 en 15 januari en bestaat tien jaar. Dit word...
Komend najaar breidt Pillows Hotels haar collectie uit met een nieuw vijfsterrenhotel in Amsterdam: Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park....
Amrâth Hôtels heeft per 1 augustus Jan-Paul Kroese aangesteld als nieuwe General Manager van het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amster...
Van 3 tot en met 19 maart creëren de executive chefs van restaurant Yamazato en Ciel Bleu gezamenlijk een Omakase menu met 16...
Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...
1991 was nog pakweg zes jaar voordat Google bekend werd en voordat booking.nl werd gelanceerd én nog zeven jaar voordat ik begon met columns te...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
De Nederlandse hotellerie levert al decennia hoteldirecteuren en general managers af aan het buitenland. Internationaal carrière maken is voor...
Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel...
Marcel van Aelst; een monument binnen de hotellerie. Vijftig jaar geleden pakte hij het vliegtuig naar Tokio, om via vele internationale omzwervingen...
Het Okura Hotel in Amsterdam heeft vanwege de harde lockdown de deuren moeten sluiten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, waarbij hotels in het...
Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Man...
Hotel Okura Amsterdam heeft 7 suites een complete metamorfose gegeven. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design verni...
Samenwerken om het eigen bereik te vergroten. Het is een actueel thema binnen de hotellerie. Door kennis te delen, verbinding te zoeken en op manageme...