Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...
Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse superchef die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, ver...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche...
Yamazato Restaurant en Teppanyaki Restaurant Sazanka – de twee gerenommeerde Japanse restaurants van Hotel Okura Amsterdam – hebben als ee...
Landgoed – Hotel – Restaurant Het Roode Koper in Leuvenem is toegetreden tot de restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Tijdens het A...
Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arja...
Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam en het door Michelin met één ster bekroonde Elements in The Okura Prestige Bang...
Ciel Bleu viert nogmaals de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij met een culinair evenement: The Table at Ciel Bleu. Op 7 oktob...
Ciel Bleu (Hotel Okura Amsterdam) heeft de bekroning met twee Michelinsterren voor het 10e jaar op rij gevierd met een culinair evenement: Chefs Favou...
Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland. De sommelier van Restaurant Twenty Seven in Amsterdam ontving op het Leerhotel het Klooster...
Voor velen zijn de feestdagen een periode om even tot rust te komen, voor anderen is het ploeteren. De horeca kan immers te kanpen hebben met topdrukt...
Tijdens de presentatie van de Nederlandse Michelingids voor 2018 is bekend gemaakt dat Ciel Bleu Restaurant zich voor het tiende jaar op rij de trotse...
Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naa...
De Alliance beschouwt het als een serieuze taak om voor de toekomst de juiste mensen voor de culinaire sector te vinden, te ontwikkelen en t...
In de kop van Noord-Holland, aan de rand van Schoorlse Duinen, ligt Merlet. Een hotel met restaurant dat al bijna twintig jaar een Michelinster mag dr...
Onlangs bezochten we sterrenrestaurant Merlet in Schoorl en spraken er met de drijvende kracht achter het succesvolle hotel- en restaurantbedrijf...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Het is weer weekend, dus tijd om de week door te nemen. Afgelopen week kwam Hotel & Food & Beverage uit. Een uitgave waarin Onno Kokmeijer ver...
Onno Kokmeijer maakt heel wat mee... Gasten die een rekening van 45.000 euro aftikken ziet hij ook in zijn Ciel Bleu Restaurant. Wie hard werkt, moet...
Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterr...
De week is weer voorbij, dus tijd voor de weekendselectie. Wij selecteerden weer een paar artikelen om het weekend mee door te komen, of om te ontspan...
“Ik wil af van à la carte”, onthulde Onno Kokmeijer, de chef-kok van Ciel Bleu Restaurant op de 23e verdieping van Hotel Okura Amst...
Op maandag 10 april werd in het het Miele Culinary Institute gestreden om de bokaal Talent van de Toekomst. Op het gebied van gastvrijheid oversteeg&n...
Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel...
Ciel Bleu Restaurant van het hoofdstedelijke Hotel Okura Amsterdam heeft een totale metamorfose ondergaan. Het met twee Michelinsterren bekroonde rest...
Lars Drost, chef de partie in Ciel Bleu Okura Hotel in Amsterdam, heeft op 13 januari 2016 het Zilveren Koksmes gewonnen. Hij kreeg de prijs als Na...
SVH Meesterkoks André van Doorn, Marc van Gulick, Onno Kokmeijer en Dick Middelweerd vormen samen met SVH Meesterkok Jonnie Boer de jury van de Nede...
Tot en met 29 mei is bij de ChefÂs Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze driedimen...
Hotel Okura Amsterdam heeft een nieuwe suite geopend: de Van Gogh Suite. Nazaat Willem van Gogh en directeur van het Van Gogh Museum Axel Rüger verr...
Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij heeft daarmee de hoogste gr...
Dankzij het enthousiasme van de organisatie van het Holiday Inn Amsterdam, Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, Maxivers en de inzet van alle deelnemend...
Dankzij het enthousiasme van Holiday Inn Amsterdam en Crowne Plaza Amsterdam Schiphol gaan de beste koks en kelners van IHG branded hotels in Europa...
Jonge talentvolle (leerling)koks kunnen zich inschrijven voor de Sterklas-opleiding die start na de zomer van 2015. Deze opleiding is de vakopleidin...
Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om...
Heerlijke najaarsrecepten van topchefs Erik van Loo en Onno Kokmeijer. Helemaal gratis als download op derestaurantkrant.nl. Via deze "link":http://ww...
Het Gilde van Nederlandse Meesterkoks gaat de titel Meesterkok, de Meesterproef en de certificering ervan vanaf 1 januari 2014 voortzetten. Directe aa...
Richard Ekkebus van Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Ri...
Passagiers van KLM aan boord van de KL0889 naar Hongkong werden op meer dan 10 kilometer hoogte verrast op een speciaal menu van de Nederlandse chef-k...
In The College Hotel is hotelier Camille Oostwegel uitgeroepen tot 'Meest ondernemende Limburger'. De prijs wordt uitgevaardigd door De Nationale Aspe...
Het InterContinental Amstel Hotel heeft de European Culinary Trophy Award 2013 gewonnen. Tijdens de wedstrijd moest een driegangendiner worden bereid....