Chef-kok Arturo Dalhuisen heeft restaurant Voltaire* in Culinair Landgoed Parc Broekhuizen enkele weken geleden verlaten. Zijn werk is vanaf dat momen...
Woensdag 7 februari kondigt Quality Lodgings met trots een meerjarige samenwerking aan met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei 2023 organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de 2de editie van het ‘Internationale Gourmet Fest...
Hotel Parc Broekhuizen is het nieuwste Nederlandse lid van Romantik Hotels & Restaurants, het marketing samenwerkingsverband van 200 onafhankelijk...
Het gonst al langer rond in marketingland: ‘merken zijn de nieuwe kerken’. Nu is het natuurlijk zo dat marketeers bij uitstek meesters zij...
In mei 2019 presenteerde Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de eerste editie van het ‘International Gourmet Festival Chefs at the Parc’. G...
De titel F&B Professional of the Year 2023 is gewonnen door Naomi Bormans, Food & Beverage Operations manager bij Château St. Gerlach. D...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Een lang gekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt: vandaag opent boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) haar...
Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynam...
Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (159...
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...
Op de laatste dag van augustus deelde het CBS de kwartaalcijfers van de horeca uit het tweede kwartaal van het rampjaar 2020. Hopelijk is het ergste a...
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...
Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaa...
Jan-Paul Kroese is alweer vertrokken als General Manager van het Amstel Hotel. Kroese werd vorig jaar oktober aangesteld als GM. De Telegraaf mel...
Jacob Jan Boerma is niet alleen de driesterrenchef van zijn restaurant De Leest. Zijn handtekening staat ook op het menu van sterrenzaken The White Ro...
De Nederlandse interieurarchitect Judith van Mourik heeft in Athene een prestigieuze prijs gewonnen voor het interieur van hotel-restaurant Parc Broek...
Het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is dit jaar in drie verschillende categorieën genomineerd voor de World Travel Awards 2018:&n...
QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europ...
In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaan...
De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf 1 september verantwoordelijk voor culinaire invulling van Parc...