Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, die in febr...
Na 13 jaar verruilt Rogér Rassin het Amstel Hotel voor Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. De SVH Meesterkok kijkt ernaar uit om de f...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum in Woerden zijn maandagavond 30 september 2019 uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Ned...
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de Nationale Horecadag plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden horecabedrijven door hee...
Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlo...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Hospitality Management bestaat dit jaar 25 jaar. In al die jaren kwam er een aantal opvallende interviews voorbij. Voor deze decembereditie van Hospit...
Roeland Martens is de nieuwe Chef Kok van het Worldhotel Grand Winston in Rijswijk. Per 1 november is Roeland Martens in dienst van het elegante 4-s...
Gisteren is Casper Westerveld, maître van Restaurant Vinkeles* (Hotel The Dylan Amsterdam), geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Weste...
Nadine Mögling, gastvrouw en mede-eigenaar van het door Michelin bekroonde restaurant Bij Jef op Texel, is officieel SVH Meestergastheer. Nadine heef...
Richard Ekkebus van Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Ri...
Roland Biermans is op de Horecava de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering 2013 geworden. "Hij zag, hij kwam en hij overwon met het broodje Ippon...
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook tijdens de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2013. Teleurstelling en blijdschap volgden elkaar in...
Maandag 12 december vond de ÂNight of Gastronomy in Hotel Okura Amsterdam plaats. Wijnimporteur LÂException Lenselink blies het gala na een pauze...
Na het behalen van Michelinsterren in restaurants als La Rive, Le Cirque en La Cravache D'Or heeft topkok Robert Kranenborg een nieuw resultaat neerge...
Deze week verschijnt het eerste deel (Winter) uit de vierdelige culinaire biografie over Robert Kranenborg getiteld 'De Keuken van Kranenborg'. Het bo...
Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs co...
De Gilden Academie heeft een primeur. Op 18 mei verzorgen televisie- en SVH Meesterkok Robert Kranenborg en docent Ingmar van Bostelen samen met Slage...
Per begin april is Rogér Rassin gepromoveerd tot executive chef van het Amstel Hotel. Rassin is sinds mei 2008 werkzaam als chef de cuisine van het m...
Op de BBB Maastricht heeft Camille Oostwegel de Uncle BenÂs Ring 2010 uitgereikt aan Sergio Herman van Oud Sluis. De ring is een Nederlandse prijs en...
Op 11 oktober 2010 waren 130 gasten aanwezig in het Hilton The Hague hotel voor het SVH Jaardiner. Het thema van het diner was '30 jaar SVH- meesterti...
Monumenten zijn doorgaans doodse objecten. Menigmaal roept een gebouw beelden op uit het verleden, en soms spreekt een uitgehouwen beeltenis - in marm...
Is het vreemd of merkwaardig om de nieuwe rubriek Hotelrestaurant te beginnen met Robert Kranenborg, een cuisinier die niet (!) in een hotel werkt? Ne...
Het evenement Champagne aan Zee, dat plaatsvindt op zondag 21 november in het Kurhaus in Scheveningen, gaat dit jaar een culinair record breken. Nooit...
Op dinsdag 1 juni zijn de nieuwe versierselen van SVH Meesterkok tijdens het culinaire evenement Salon van de Smaak op Landgoed Wolfslaar in Breda uit...