Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman...
Chef-kok Arturo Dalhuisen heeft restaurant Voltaire* in Culinair Landgoed Parc Broekhuizen enkele weken geleden verlaten. Zijn werk is vanaf dat momen...
Volgend jaar zet driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn loopbaan voort in Kasteel Oost, gelegen in het Zuid-Limburgse Eijsden. Dit initiatief komt van...
Sergio Herman heeft besloten de deuren te sluiten van beide restaurants in Cadzand. De chef wil tijd vrijmaken voor zijn familie en nieuwe projecten i...
Gisteren meldde De Limburger over een mogelijke samenwerking tussen het Kruisherenhotel Maastricht (onderdeel van Oostwegel Collection) en chef-k...
Het nieuwe restaurant LOCALS in Hotel Haarhuis opent vandaag haar deuren! Het concept van dit bekende hotel in Arnhem: oer-Hollandse kost, maa...
We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf...
Cadzand is nogal op de schop gegaan. Mega-ontwikkelingen in hotels, appartementen en een prachtige nieuwe haven. Op de kuststrook dan. Net zoals bij v...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de MICHELIN gids Nederland bekend, waarin 704 restaurants en 261 hotels worden ondersc...
De beroemde Franse restaurantcriticus Christian Millau is op 5 augustus op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het culinaire tijdschrift ...
In de kop van Noord-Holland, aan de rand van Schoorlse Duinen, ligt Merlet. Een hotel met restaurant dat al bijna twintig jaar een Michelinster mag dr...
Restaurant The Jane in Antwerpen van de Nederlandse topkok Sergio Herman blijft steken op twee Michelinsterren. Dat bleek vandaag in Gent bij de prese...
Slechts enkele dagen nadat hij zijn tweede ster binnenhaalde met restaurant The Jane in Antwerpen, maakt hij zijn plannen voor de volgende jaren beke...
De Nederlandse driesterrenchef "Jacob Jan Boerma":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=boerma&x=zoeken gaat vanaf aanstaande zondag koken voor de luchtv...
FoodFest, het foodevent van topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker is gisteren voor de eerste keer gehouden. Honderden foodies bezochten Cadzand-Bad...
The Jane, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, heeft een hospitality award gewonnen voor beste restaurantconcept. De andere genomine...
Inter Scaldes van Jannis en Claudia Brevet is de nieuwe aanvoerder van de Lekker top-100. In de nieuwe gids voor 2014 staat het tweesterrenrestaurant...
Sergio Herman wilde op het hoogtepunt stoppen met restaurant Oud Sluis. Nu is het moment daar. Zondag 22 december 2013 sluit de driesterrenchef de deu...
Natuurlijk zou het voor iedereen smullen zijn geweest als er een nieuw driesterrenrestaurant was te melden. Maar om nu over een grote teleurstelling t...
Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...
Zwolle is twee dagen lang het gastronomisch epicentrum geweest tijdens de eerste editie van "Chefs®Evolution.":http://www.chefsrevolution.com/ In The...
Op 3 en 4 juni vindt de eerste editie plaats van Chefs (R)Evolution. Het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival is een initiatief van Jonnie en Thér...
Lars van Galen, chef-kok bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte, neemt per 1 maart samen met Richard van den Hoeven - ook werkzaam bij genoemd h...
Zoë Lensen van restaurant Oud Sluis uit Sluis heeft vandaag 'Het Zilveren Koksmes' gewonnen op het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Vol emotie nam ze de pr...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Met een guerrilla-actie onthult de redactie van Lekker vandaag, 26 oktober, de top-10 van de nieuwe gids voor 2012. Vroeg in de ochtend togen Makkie M...
De wereld verandert constant, ook op het gebied van eten en drinken. Hoe voeding en de productie van voedingsmiddelen wordt ervaren, staat al menig ja...
Oud Sluis en De Librije zijn wederom opgenomen in de 'S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants'. Oud Sluis van Sergio Herman klom twee plaatsen van nu...
Op de BBB Maastricht heeft Camille Oostwegel de Uncle BenÂs Ring 2010 uitgereikt aan Sergio Herman van Oud Sluis. De ring is een Nederlandse prijs en...
Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is d...
Lars van Galen, chef-kok van Landhuishotel en restaurant Bloemenbeek in De Lutte, heeft maandag 10 januari de Gouden Koksmuts gewonnen. De wedstrijd o...
Bezoekers aan de Horecava kunnen het kinderrestaurant in het Emma Kinderziekenhuis steunen door voor 5 euro mee te doen aan de wedstrijd ÂWall of Fam...
Broeierig warm was het op donderdag 15 november in één van de zalen van het schip De Rotterdam. En al was er toch het een en ander uitgelekt bij Chi...
Op maandag 1 november werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Fortis Circustheater in Scheveningen de GaultMillau-gids voor 2011 gepresenteerd...
Tijdens de vakbeurs Horecava 2010 werd op maandag 11 januari op de stand van Unilever Foodsolutions een nieuw kookboek voor chefs en restaurateurs gep...
Oud Sluis voert ook komend jaar de ranglijst van vijfhonderd beste restaurants in Nederland aan. Tijdens de presentatie van restaurantgids Lekker op m...
De restaurantgids Lekker 2010 wordt maandag 9 november gepresenteerd. Nu al zijn de belangrijkste tien restaurants en hun posities mogelijk bekend gew...
De Fletcher Hotel Group heeft overeen-stemming bereikt voor de overname van het bekende hotel de Dikke van Dale te Sluis. Voor Fletcher betekend deze...