Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...
Carelshaven bestaat dit jaar 250 jaar. Waar Carelshaven in 1772 begon als schippersherberg is het nu uitgegroeid tot een gerenommeerd 4-sterrenhotel &...
Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – we...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, is winnaar van de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs 2018. De hotelier, restaurate...
Vanaf vandaag kun je online genieten van de april-editie van Hospitality Management. Lees het interview met Raymond Strikker van Landhuishotel Resta...
Sommige toevalligheden brengen een atheïstisch wereldbeeld aan het wankelen. Stelt u zich voor: een korte rondleiding, voorafgaand aan een interv...
QL Hotels & Restaurants bestaat 12,5 jaar, lanceert een magazine en breidt uit naar 128 hotels. Het koperen jubileum is volgens het bedrijf het bewi...
Lars van Galen, chef-kok bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte, neemt per 1 maart samen met Richard van den Hoeven - ook werkzaam bij genoemd h...
Historic Hotels of the Benelux heeft haar eerste Honorair Consul bekendgemaakt. Dr. Frank van Berkum, bekend van onder meer het bestseller boek Gezon...
Twee nieuwe hotels hebben zich onlangs aangesloten bij Historic Hotels of the Benelux. Het gaat om Hotel Stadslogement de Smederij in Steenwijk en Lan...
De drie genomineerden voor de Gouden Gastvrijheid Awards staan met gespannen gezichten naast elkaar op het podium. Volgens juryvoorzitter Hajé de Jag...
De Twentse horeca floreert als nooit tevoren. Er zijn in ons land niet veel streken waar de verscheidenheid aan bedrijven - en de kwaliteit van die...