Naarmate de werken vorderen en de opening van Van Oys Maastricht Retreat in maart 2025 naderbij komt, worden de contouren van het vijfsterren Superior...
Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken aan de slag in het fine dining restaurant crEATe van Van Oys Maastricht Retreat. Hij zal gaan sa...
Om in aanmerking te kunnen komen voor de hotelclassificatie vijfsterren Superior, en het lidmaatschap van Leading Hotels of the World, heeft Van Oys M...
Minder dan een jaar voor de officiële opening wordt Van Oys Maastricht Retreat lid van Leading Hotels of the World. De hotelorganisatie zegt &lsq...
Anne-Sophie van der Pligt (23) is sinds vorig jaar als sales & MICE executive werkzaam bij het vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary Antwer...
Sam Hilkens is gestart als director of operations, en Robbert van Rijsbergen als hotel manager voor The Dylan Amsterdam. Beide werken al geruime tijd...
Jurgen van der Zalm is de nieuwe Excecutive Chef van het met een Michelinster bekroonde Restaurant Vinkeles in Amsterdam. Restaurant Vinkeles is het r...
The Dylan is toegetreden tot The Leading Hotels of the World, een collectie van onafhankelijke, luxe hotels. Met een meer dan negen decennia durende t...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Hotel Okura Amsterdam heeft 7 suites een complete metamorfose gegeven. Bij de renovatie, die in december 2019 van start ging, is het hele design verni...
Hotel Okura Amsterdam is uitgeroepen tot ‘2019 Netherlands’ Leading Business Hotel’ door de organisatie van World Travel Awards. Doo...
Michiel Roelfsema (35) volgt per 17 mei 2019 Emmy Stoel op als general manager van Hotel Okura Amsterdam. Dit is door Marcel P. van Aelst, president e...
Hotel Des Indes is geselecteerd om vanaf 10 december 2018 onderdeel uit te maken van de prestigieuze portfolio van The Leading Hotels of the Worl...
Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken...
We spreken af met Jorg Lammers (51) in Cityden Up; het appartementenhotel waar hij sinds eind 2016 werkzaam is als General Manager. Begin oktober word...
Isabel Steinhauer is als Director of Food and Beverage aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam. In die functie is ze verantwoordelijk voor de...
Tijdens de presentatie van de Nederlandse Michelingids voor 2018 is bekend gemaakt dat Ciel Bleu Restaurant zich voor het tiende jaar op rij de trotse...
Het Conservatorium Hotel is vanaf 1 juli lid van The Leading Hotels of the World, de meest prestigieuze hospitality-organisatie ter wereld. Wereldwi...
Alles wordt er in hoofdletters geschreven: HOTEL DE L’EUROPE, RESTAURANT EXCELSIOR... Dat mag ook wel, want dit hotel met restaurant, bistro en...
Jan Mestriner, geboren en getogen in Heerlen, geldt als 's werelds beste - en best betaalde! - hotelmanager. De afgelopen jaren was hij openi...