De top drie van de AF&BM Professional of the Year 2024 is bekend. Belangstellenden kregen tot 12 januari de kans om een stem uit te brengen voor d...
Zoals ieder jaar organiseert de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) een Social Event voor haar leden en partners; een weekend vo...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft een fonkelnieuwe voorzitter. De F&B Director van het NH Collection Amsterd...
Op woensdag 15 januari is op de Horecava duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbege...
Op woensdag 9 januari is op de Horecava in het InnovationLAB duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan...
Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die profes...
Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Pr...
Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivat...
De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkt ook de Association of Food & Beverage Management (AF...
Een weekend met 70 F&B professionals en aanhang naar Zuid-Limburg. Vrijdagmiddag blijkt voor veel vakgenoten een uitermate mooi moment om dan ook...
Na jaren van inzet hebben Pieter van Opheusden (Koninklijk Theater Carré), Suzanne de Zwaan (Park Hotel Amsterdam) en Harm van Beurden (Kapellerput)...
De AF&BM viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en trapte het jubileumjaar gisteren af met een eerste themabijeenkomst over de impact van online review...
De spanning loopt hoog op bij de finalisten voor de uitverkiezing van "F&B Professional Of The Year 2016.":http://www.hospitality-management.nl/?q=af%...
Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ÂF&B Professional of the Year weer in alle hevigheid los....
Dit waren de 10 best gelezen artikelen van 2015 op hospitality-management.nl. Er werd opvallend veel gekeken naar de vacatures en ook de downloads b...
Wie wordt F&B Professional of the Year 2016? Het lot van de genomineerden ligt in jouw handen. Via de poll op onze site kun je vanaf nu stemmen op jo...
Stem jij op jouw F&B Professional of the Year? Vanaf 10.00 kun je op maandag 28 december stemmen via deze "website.":http://www.hospitality-management...
In januari bestaat de Association of Food & Beverage Management 25 jaar; een mooie mijlpaal! Vanwege dit jubileum is het nu het perfecte moment om...
Nog nooit eerder werd een ondernemersduo genomineerd voor F&B Professional of the Year! Met hun droom om mensen met een beperking zich te helpen ont...
Andri is in staat om op energieke wijze zowel leiding te geven aan het serviceteam van het hotel en kasteel als aan het restaurant. Hij wordt beschr...
Eric Andersen is mede genomineerd voor F&B Professional of the Year, omdat hij in zijn functie als lector Âzijn studenten van de NHTV een kijkje...
Richard Duizendstra (Brasserie Flo, Maastricht) weet wel hoe hij zijn team motiveert. Dat in combinatie met zijn drive om zichzelf en daarmee andere...
De basisvaardigheden van een uitstekende gastheer, zijn leidinggevende kwaliteiten richting zijn team én zijn initiatiefrijke persoonlijkheid maken B...
Tim Schimmel, Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom. Waar Tim Schimmel na zijn opleiding aan de NHTV als marketing assistent bij Amrâth begon, werd...
Tijdens de themabijeenkomst ÂLeiderschapsstijlen van de AF&BM bij pop-up restaurant en hotel ÂGustafsonÂ, zijn afgelopen dinsdag 1 december de...
Ben je een F&B professional in hart en nieren? Of heb je een collega met een gezonde dosis ondernemerschap in zijn of haar DNA en is hij of zij een g...
In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ÂF&B Professional of the Year van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlop...
Wat gebeurt er momenteel precies op de arbeidsmarkt? En welke factoren hebben daar eigenlijk invloed op? De markt verandert in rap tempo. De vergrij...
Het is klein Italië in Hamburg. De aaneenschakeling van de Hamburgse versnaperingen in de afgelopen uren maken plaats voor een bezoek aan I Vigneri...
Ken je het verhaal van de bus die naar Hamburg ging? Nou, hij ging niet.. Dat zou nog eens een spectaculaire wending zijn! Zeker nadat de AF&BM vori...
De AF&BM stelt zijn leden steeds voor verrassingen. In positieve zin, welteverstaan. De deelnemers aan het Social Event zijn nu immers onderweg naar...
Netwerken is enorm belangrijk. Je leert mensen kennen die jou anders leren denken. Je komt in aanraking met de persoon die jou de baan van je leven...
Roffel, roffel, roffel... De spanning is al wekenlang opgebouwd en via hospitality-management.nl mocht men de afgelopen weken stemmen op zijn of haa...
De poll is gesloten. Nu is bekend wie de drie finalisten zijn die kans maken op de titel 'F&B Professional of the Year'. De strijd om de meeste stem...
Vanaf donderdag 1 januari kun je via de poll op deze website stemmen op één van de vijf genomineerden voor F & B professional of the year! *Geno...
Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend gemaakt voor de str...