NH Collection viert haar tiende verjaardag met de Anniversary Spritz, een elegante cocktail die verkrijgbaar is in alcoholische en alcoholvrije versie...
Wijn en spijs zijn van oudsher een bekende combinatie, maar de afgelopen jaren maakt bier zijn opmars als begeleider van maaltijden. Biersommeliers Iv...
Veel hotelbars hebben wel een paar flessen whisky op de plank staan. Bij Hotel Fidder in Zwolle en Hotel Zee en Duin in Katwijk gaat het echter een st...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de ho...
Een beknopt overzicht van termen die gebruikt worden in de hospitalitybranche. Onmisbaar voor hoteliers en studenten aan hotelscholen. Download h...
Vanaf 1 januari 2023 krijgt ondernemend Nederland te maken met nieuwe wetten en regels. Zo wordt meer vennootschapsbelasting betaald en gaat het...
De vooruitzichten voor de horecasector voor 2023 zijn gematigd positief. Na de grote inhaalslag in 2022 groeit het volume in 2023 naar verwachting met...
Als Sophie Knoote in het najaar van 2021 de mogelijkheid krijgt om de exploitatie van Hotel De Loenermark in het Gelderse Loenen over te nemen, hoeft...
Het Betuws Wijndomein in Erichem (Gelderland) heeft de meeste gouden en zilveren medailles behaald bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2022. Da...
WorldHotels maakt vandaag bekend dat Hotel Damier in Kortrijk, als eerste Crafted collection hotel in België is toegetreden tot haar portfolio. H...
Mercure heeft een nieuw stijlvol viersterrenhotel naast metrostation Noord in Amsterdam geopend. De Noord/Zuidlijn brengt gasten binnen vijf minuten n...
De ‘grand opening’ van Hotel De Timmerfabriek die op 14 april zou plaatsvinden, is op het allerlaatste afgeblazen. Dit omdat de benod...
Sheraton Hotels & Resorts, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van dertig merken, onthult vandaag het gerenoveerde Sheraton Amsterdam...
Vanaf vandaag starten 12 jongeren met een gespecialiseerde opleiding tot hoogopgeleide bartender en barista. Dit is een initiatief van Diageo, toonaan...
Afgelopen week viel de jaarlijkse Hotel&Design-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Een bomvolle special met nieu...
Over één zaak is Geert Jan Cazemier, vinoloog en eigenaar van Taste Tailors, direct duidelijk: het onderscheidend vermogen in het restau...
Er komt een nieuw accijnsmodel voor speciaalbieren. Hierdoor gaan de prijzen van speciaalbieren in 2022 omhoog. Kleinere brouwerijen luiden de noodklo...
Restaurant 1397 is de nieuwe naam van restaurant Hemingway in Grand Hotel en Résidence De Draak in Bergen op Zoom. Het restaurant, dat is geves...
Tijdens de COVID-pandemie zijn Nederlanders evenveel blijven drinken als voor de lockdown. Wel is alcoholvrij bier populairder geworden. Ste...
In Frankrijk worden ongevaccineerden inmiddels geweerd uit de horeca, maar ook uit culturele instellingen. In Nederland woedt daarover nog een discuss...
Zowel bier als wijn wordt door de mens al duizenden jaren gebrouwen en verbouwd. De kennis over deze oer-producten lijkt in de dynamiek nooit verzadig...
Voor ons recent uitgebrachte F&B-special - hier kosteloos te downloaden - sprak ik met Michael Eman, oprichter van EME Hospitality Group en g...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabr...
Sinds de start van de coronapandemie is men zich meer bewust van het belang van goede hygiëne. De hotellerie is daarop geen uitzondering. De groo...
Veel hoteliers zullen in het afgelopen ‘coronajaar’ meer dan ooit beseft hebben dat de meeste hotelgasten niet komen voor het&nb...
Eus Peters is directeur van de Raad Nederlandse Detailhandel en heeft een verleden bij Koninklijke Horeca Nederland. Op dit moment heeft de horeca het...
Loppersum. De Groningse plaats staat bekend als epicentrum van de aardbevingen, veroorzaakt door de gaswinning door de NAM. Tegelijkertijd is het een...
Het kabinet bespreekt momenteel met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de mogelijkheden voor een spoedige heropening van restaurants. Er zou een proef...
KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit b...
In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabine...
De hieronder genoemde en zojuist door premier Rutte gedeelde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken gelden voor vier weke...
Vanavond zal tijdens de persconferentie van premier Rutte gemeld worden dat de horeca voor bepaalde tijd - waarschijnlijk in ieder geval voor twee wek...
Cocktailbar Super Lyan, begin dit jaar door Belvedere uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam, is klaar voor de heropening op 26 augustus onder l...
Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker...
De stembus is open! De AF&BM zoekt dé F&B Professional of the Year! Bekijk via deze link de profielen van de genomi...
Ieder jaar gaat de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. Dit is die professional...
Rens van de Berg en Bart Oosterholt zijn de oprichters van Social Deal, het platform waar consumenten met korting de beste deals voor vrijetijdsbested...
Mercure Hotels staat al sinds jaar en dag bekend om zijn culinair imago en de verbondenheid met de lokale omgeving. Vandaag gaat Mercure met een selec...
Koffie drinken is een beleving geworden. Op elke straathoek vind je een koffiebar en het ene restaurant maakt nog wildere koffiebereidingen dan de and...
Van de vijf meestbezochte vakantielanden is Spanje het voordeligst voor vakantiegangers die zelf de boodschappen doen. In Spanje zijn de prijzen voor...