Je hebt gezocht op: bier

Nieuw Townhouse Hotel van LBG Hotel Group viert officiële opening
Op woensdag 16 april vindt de officiële opening van het Townhouse Hotel en Jolie Café Manger aan de Bleijenburg 1 middenin het centrum van...

“Sommige vaste gasten hebben mij als baby op schoot gehad”
Per 4 april mogen Fleur Bergmans (28) en haar partner Koen Zandhuis (32) zich officieel eigenaar noemen van Hotel Wesseling, het oudste familiehotel v...

Relais & Châteaux krijgt er elf nieuwe leden bij
De elf nieuwe leden die zich bij de familie Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen opnieuw aan dat de organisatie wereldwijd vertegenwo...

ProWein 2025: Ontdek de smaak van morgen
ProWein wordt in 2025 opnieuw het hoogtepunt van de internationale wijn- en distilleerindustrie. Onder het motto 'Ontdek de smaak van morgen' presente...

Robin Bruggeman: Meer hotels, minder kosten
Eind januari was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe Quality Lodgings-gids. Een feestelijke middag bij Hotel Restaurant De Echoput, met, naast...

Okura NEIPA: Een unieke samenwerking tussen Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam
Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam bundelen opnieuw hun krachten en lanceren samen de Okura NEIPA. Dit speciaalbier is een unieke co-creatie...

Independent Hotel Show 2025 biedt maar liefst 50 procent nieuwe merken
Maar liefst 50 procent van de bedrijven die hun producten of services laten zien op de Independent Hotel Show volgende week, op 11 en 12 maart in RAI...

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voltooit verbouwing
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft na bijna twee jaar de grootste renovatie in haar geschiedenis afgerond. Met deze ingrijpende tra...

Nieuw Townhouse Designhotel opent binnenkort deuren in Den Haag
Op 21 februari 2025 opent er een nieuw hotel aan de Bleijenburg 1 in Den Haag: Townhouse Designhotel samen met Jolie Café Manger. Het hotelconc...

Gerecyclede zeecontainers, cinema suites, boomhutten en een robotarm
Vanwege het grote aanbod is het voor hotels niet altijd even makkelijk zich te onderscheiden van de concurrentie. De moderne gast is veeleisend en is...

DoubleTree by Hilton Amsterdam CS krijgt wereldwijde primeur met restaurantconcept
WE ARE EDN, uitgesproken als ‘eden’, is een concept van StiR Creative Collective, het creatieve adviesbureau van Hilton, en opent de eerst...
Michael Levie uit zijn zorgen: “De gast is degene die de systemen aan elkaar prutst”
Michael Levie stond in 2005 aan de wieg van citizenM en innoveerde in zijn zeventien jaar bij de keten op het scherpst van de snede wat betreft het aa...

“Je moet er overheen stappen dat andere hoteliers slechts concurrenten zijn”
In bijna alle steden en regio’s in Nederland is wel een samenwerkingsverband van hotels te vinden. Hoteliers komen in deze hoteloverleggen samen...
Het Horecalegioen ontvangt prestigieuze FD Gazelle 2024 Award
Het Horecalegioen, een collectief van unieke horecagelegenheden in en rondom Nijmegen, is trots om aan te kondigen dat het voor het tweede opeenvolgen...

Honesty bar levert duizenden euro’s omzet op: “Ze zeiden nog: ‘Gasten roven je hele tent leeg’”
Hotel Aalders in het centrum van Amsterdam biedt zijn gasten de mogelijkheid om te ontbijten, maar verder wordt er geen F&B aangeboden. Wel is er...

Fletcher Hotels neemt paar jaar geleden geopend NEO KVL Hotel over
Een nieuwe mijlpaal voor Fletcher Hotels als het gaat om het waarmaken van haar groeiambities: 1 oktober opent het 115e hotel onder de bekende blauwwi...

greet van Accor doet intrede in Benelux met duurzaam hotel
greet, Accor's baken van duurzame gastvrijheid, kondigt met trots de opening aan van greet Brussels Airport Zaventem, het eerste hotel van het merk in...

Een vijfde van lunches bij banqueting gaat de prullenbak in
Bij banqueting (vooraf bestelde catering voor vergaderingen en evenementen) wordt 21 procent van het eten bij lunches niet gegeten. Bij koffiebijeenko...

Versterk de merkidentiteit van jouw hotel met gepersonaliseerde producten
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...

Danielle Kloeg: “Toeristen komen geen zak geld door de brievenbus drukken”
Danielle Kloeg heeft meer dan dertig jaar ervaring in de reisbranche en als luxury travel agent laat zij haar klanten over de hele wereld bijzondere p...

“Bier kent veel meer smaakdiversiteit dan wijn”
Wijn en spijs zijn van oudsher een bekende combinatie, maar de afgelopen jaren maakt bier zijn opmars als begeleider van maaltijden. Biersommeliers Iv...

Oostwegel Collection en Brand lanceren bier gebrouwen met appelsap
De twee Limburgse bedrijven Oostwegel Collection en Brand hebben de handen ineengeslagen om een eigen bier te brouwen als eerbetoon aan Limburgs ambac...

3 genomineerden bekend voor eerste editie Jan Vlasman Award
Afgelopen vrijdag stond Hotel Management School Maastricht in het teken van de jurydag van de eerste editie van de Jan Vlasman Award. Jan Vlasman liet...

Nieuwe chef voor Restaurant Locals in Hotel Haarhuis
Sinds deze maand schittert Rafael Surie als de nieuwe chef-kok van Locals in Arnhem. Hij brengt een wereld aan ervaring mee: hij werkte onder andere b...

Avani opent eerste hotel in Nederland
Avani Hotels & Resorts, het upscale lifestyle-merk van Minor Hotels, breidt verder uit in Europa met de lancering van Avani Museum Quarter A...

De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: interviews, whiskybars en bier & foodpairing
De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de...

Riot Restobar opent deuren in Conscious Hotel Amsterdam City
Daar waar de Amstelveenseweg overgaat in de Overtoom kunnen Amsterdammers sinds kort terecht bij Riot, een restobar met branie waar verschillen worden...

Lunchroomketen Anne&Max opent eerste boutique hotel
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...

Leer hoe u uw hotelkamer slim kunt maken op de Independent Hotel Show
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de hospitality-...

ING: "Verdere prijsverhogingen horeca in 2024 onvermijdelijk door hogere personeelskosten"
De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Dit komt door de lage economische groei, een licht stijge...

Ms.Chelin-restaurant geopend in Amsterdams Hans Brinker Hostel
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...

Haagse hotels rollen ‘blauwe loper’ uit
Meerdere hotels in Den Haag hebben zich aangesloten bij initiatief om water te besparen. Hiermee moedigen de hotels gasten aan om bewuster om te gaan...
Foto's: Turnkey oplevering voor ibis Styles Rotterdam Ahoy
Foruminvest heeft het nieuwe ibis Styles hotel opgeleverd aan operator HR Group. Het business- en leisure hotel met 250 kamers, gelegen naast de hoofd...

“Gasten die via Relais & Châteaux komen houden ons scherp”
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...

Relais & Châteaux en Slow Food opnieuw in actie voor Food For Change
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...
Programma Euro-Toques tijdens BBB Maastricht bekendgemaakt
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...

Sheraton Amsterdam Airport Hotel maakt eigen bier van overtollig brood
Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcep...

De Verééniging Hengelo verder onder de vlag van ‘Van Berkel Hospitality’
Per 1 september 2023 wordt de sleutel van Grand Café en Boetiekhotel De Verééniging overgedragen aan Van Berkel Hospitality. Na e...

Vijf Nederlandse hotels bij beste duizend hotels van de wereld
La Liste staat bekend om de Top 1000 van beste restaurants die het bedrijf sinds 2015 uitgeeft. Sinds dit jaar is er echter ook een Top 1000 van beste...
Social Event AF&BM: ‘Op naar Bourgondisch Brugge’
Zoals ieder jaar organiseert de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) een Social Event voor haar leden en partners; een weekend vo...