Van der Valk gaat de strijd aan met een aantal merkkapers, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De naam en het logo van de keten worden in het buitenland...
greet, Accor's baken van duurzame gastvrijheid, kondigt met trots de opening aan van greet Brussels Airport Zaventem, het eerste hotel van het merk in...
In het monumentale voormalige hoofdkantoor van KLM in Den Haag verrijst momenteel De Plesman. Met ruim honderd hotelkamers, twintig Residences, de sti...
Bij banqueting (vooraf bestelde catering voor vergaderingen en evenementen) wordt 21 procent van het eten bij lunches niet gegeten. Bij koffiebijeenko...
Het gloednieuwe Roompot Hillview Resort Grandvoir is onlangs feestelijk geopend. Dit resort markeert de intrede van Roompot in het prachtige landschap...
Mercure Hotel Amersfoort Centre blikt succesvol terug op een jaar samenwerking met Too Good To Go. Het hotel, vallend onder Hotelmanagementbedrijf Int...
Dichtbij het bekende vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is Landal Landgoed Bourtange geopend, een nieuw vakantiepark dat prachtig gelegen is in...
Netwerkvereniging Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert jaarlijks de verkiezing voor F&B Professional of the Year...
Veel hotelbars hebben wel een paar flessen whisky op de plank staan. Bij Hotel Fidder in Zwolle en Hotel Zee en Duin in Katwijk gaat het echter een st...
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...
Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen behoort na een grootscheepse renovatie tot de tophotels van deze beroemde badplaats. Het hotel is 198 stap...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de ho...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
Oostenrijkse ambachtelijke jam in dispensers Er verandert momenteel veel in de ontbijtmarkt. Met de komst van het verbod op harde plastics zijn veel...
Aan de vooravond van het nieuwe horecajaar, blikt trend-forecaster Vincent van Dijk vooruit. Voor de Independent Hotel Show Amsterdam ging hij langs e...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...
2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...
Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...
Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcep...
Dit is het tweede artikel uit een reeks van vijf artikelen over ESG en CSRD. In deze tweede bijdrage gaan we in op wat bedrijven wettelijk moeten en w...
Het Bilderberg Ontbijt wordt verduurzaamd. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame...
De Michelingids 2023 is gepresenteerd. Er zijn 17 nieuwe restaurants die een ster hebben ontvangen, één restaurant heeft een tweede Mich...
De Michelingids Nederland 2023 verwelkomt maar liefst 17 (zie lijst onderaan) nieuwe sterren. Zo worden in Maastricht twee historische restaurants opn...
De jonge hotelondernemers Jamie de Jong en Don Janmaat hoefden niet lang na te denken toen ze het idee opvatten om het enige hotel in Oudewater nieuw...
Logeren Bij Boer & Boerin, dat is helemaal hot deze dagen. Het Bed Bad & Brood van het CDA legt het helemaal af tegen deze variant. De hele po...
De vooruitzichten voor de horecasector voor 2023 zijn gematigd positief. Na de grote inhaalslag in 2022 groeit het volume in 2023 naar verwachting met...
In het voorjaar opende restaurant Commune z’n deuren. En wel in het Sheraton Hotel op Schiphol, mét uitzicht op de landingsbanen. Een ide...
De gemeente Amsterdam wil hoogwaardig toerisme stimuleren en het beleid voor ondernemers die geld verdienen aan massatoerisme aanscherpen. Horeca- en...
Naar aanleiding van de op Prinsjesdag ingediende Miljoenennota en de daaropvolgende debatten, heeft Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een brief gestu...
Na een verbouwing van bijna 3 jaar, opent op 15 juli het 4-sterren boetiekhotel Heavens Hotel Hoorn met 43 kamers en Restaurant The Saint de deuren in...
Eigenlijk vinden chef-kok Ronald Bor en maître-sommelier Jan Ansink van Landgoed De Wilmersberg dat alle producten waar ze mee werken, uit de re...
Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...
Buffetten vol heerlijke broodjes, taartjes en verse salades belanden dagelijks in de afvalcontainer. Zonde! Van het werk van de chef, de milieu-impact...
Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30 tot 35 procent. Ondanks de forse groei zal d...
Restaurant LOCALS gevestigd in Hotel Haarhuis is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en ee...
Sinds 25 februari zijn de meeste coronamaatregelen verdwenen en is er eindelijk perspectief voor de sector om normaal te ondernemen. De uitdagingen...
Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging, waarbij je nieuwe klanten binnenhaalt en (on)gevraagd advies geeft aan hoteliers? Solliciteer dan...
De achterban van FNV Horeca is akkoord met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao horeca 2022-2023. Medewerkers in de sector - leden en niet...
Bunk Amsterdam opent 1 maart haar deuren en biedt daarmee een nieuwe buurtfunctie in Amsterdam Noord. Bunk is te vinden in de historische Sint-Ri...