Je hebt gezocht op: brood

Nieuw Townhouse Hotel van LBG Hotel Group viert officiële opening
Op woensdag 16 april vindt de officiële opening van het Townhouse Hotel en Jolie Café Manger aan de Bleijenburg 1 middenin het centrum van...

NH Hotels & Resorts introduceert vernieuwd ontbijt voor alle 211 hotels
NH Hotels & Resorts lanceert een nieuw ontbijtconcept met focus op duurzaamheid, variatie en lokale producten. Het merk serveert jaarlijks acht mi...

Robin Bruggeman: Meer hotels, minder kosten
Eind januari was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe Quality Lodgings-gids. Een feestelijke middag bij Hotel Restaurant De Echoput, met, naast...

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voltooit verbouwing
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft na bijna twee jaar de grootste renovatie in haar geschiedenis afgerond. Met deze ingrijpende tra...

Hilton breidt uit in Nederland met Home2 Suites en Hilton Garden Inn
Hilton kondigt de komst aan van een dual-branded hotelproject in Aalsmeer, met 284 kamers verdeeld over Home2 Suites by Hilton en Hilton Garden Inn. D...

Nieuw Townhouse Designhotel opent binnenkort deuren in Den Haag
Op 21 februari 2025 opent er een nieuw hotel aan de Bleijenburg 1 in Den Haag: Townhouse Designhotel samen met Jolie Café Manger. Het hotelconc...

DoubleTree by Hilton Amsterdam CS krijgt wereldwijde primeur met restaurantconcept
WE ARE EDN, uitgesproken als ‘eden’, is een concept van StiR Creative Collective, het creatieve adviesbureau van Hilton, en opent de eerst...

Van der Valk begint procedure tegen imitatiehotels: “Met toekan, naam, de hele handel”
Van der Valk gaat de strijd aan met een aantal merkkapers, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De naam en het logo van de keten worden in het buitenland...

greet van Accor doet intrede in Benelux met duurzaam hotel
greet, Accor's baken van duurzame gastvrijheid, kondigt met trots de opening aan van greet Brussels Airport Zaventem, het eerste hotel van het merk in...

De Plesman: nieuw hotel met ruim 100 kamers opent in voormalig KLM hoofdkantoor
In het monumentale voormalige hoofdkantoor van KLM in Den Haag verrijst momenteel De Plesman. Met ruim honderd hotelkamers, twintig Residences, de sti...

Een vijfde van lunches bij banqueting gaat de prullenbak in
Bij banqueting (vooraf bestelde catering voor vergaderingen en evenementen) wordt 21 procent van het eten bij lunches niet gegeten. Bij koffiebijeenko...

Roompot Hillview Resort Grandvoir opent met 16 hotelkamers en 84 lodges
Het gloednieuwe Roompot Hillview Resort Grandvoir is onlangs feestelijk geopend. Dit resort markeert de intrede van Roompot in het prachtige landschap...

Mercure Amersfoort gaat verspilling tegen: 1100 Too Good To Go boxen opgehaald
Mercure Hotel Amersfoort Centre blikt succesvol terug op een jaar samenwerking met Too Good To Go. Het hotel, vallend onder Hotelmanagementbedrijf Int...

Eerste gasten ontdekken nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange
Dichtbij het bekende vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is Landal Landgoed Bourtange geopend, een nieuw vakantiepark dat prachtig gelegen is in...

F&B Professional of the Year Mark Visschedijk maakte F&B weer winstgevend
Netwerkvereniging Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert jaarlijks de verkiezing voor F&B Professional of the Year...

Honderden flessen whisky in de hotelbar: “Voor ons is het zéker een USP”
Veel hotelbars hebben wel een paar flessen whisky op de plank staan. Bij Hotel Fidder in Zwolle en Hotel Zee en Duin in Katwijk gaat het echter een st...

Lof Restaurant, van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt nieuwe chef de cuisine
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...

Renovatie Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen afgerond
Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen behoort na een grootscheepse renovatie tot de tophotels van deze beroemde badplaats. Het hotel is 198 stap...

Hoteltrends: we kunnen niet meer om geurbeleving heen
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de ho...

Nieuw mediterraan restaurant Barbounia in Conservatorium Hotel Amsterdam
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...

Broodbeleg in dispensers: onmiskenbare smaak van het allerbeste fruit
Oostenrijkse ambachtelijke jam in dispensers Er verandert momenteel veel in de ontbijtmarkt. Met de komst van het verbod op harde plastics zijn veel...

De 10 belangrijkste hoteltrends van 2024
Aan de vooravond van het nieuwe horecajaar, blikt trend-forecaster Vincent van Dijk vooruit. Voor de Independent Hotel Show Amsterdam ging hij langs e...

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...

Ms.Chelin-restaurant geopend in Amsterdams Hans Brinker Hostel
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw hotel
2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis uitgebreid met twee salons
Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...

Sheraton Amsterdam Airport Hotel maakt eigen bier van overtollig brood
Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcep...

Willen of moeten: wat hotels kunnen verwachten op het gebied van ESG-wetgeving
Dit is het tweede artikel uit een reeks van vijf artikelen over ESG en CSRD. In deze tweede bijdrage gaan we in op wat bedrijven wettelijk moeten en w...

Hotelketen Bilderberg verduurzaamt 125 ontbijtproducten
Het Bilderberg Ontbijt wordt verduurzaamd. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame...
Michelingids 2023: 17 nieuwe restaurants met één ster, Vinkeles pakt tweede ster en vier nieuwe Groene Sterren
De Michelingids 2023 is gepresenteerd. Er zijn 17 nieuwe restaurants die een ster hebben ontvangen, één restaurant heeft een tweede Mich...
Dit zijn de 17 nieuwe restaurants met één Michelinster
De Michelingids Nederland 2023 verwelkomt maar liefst 17 (zie lijst onderaan) nieuwe sterren. Zo worden in Maastricht twee historische restaurants opn...
Hotel Broeck: sociaal betrokken, commercieel gedreven
De jonge hotelondernemers Jamie de Jong en Don Janmaat hoefden niet lang na te denken toen ze het idee opvatten om het enige hotel in Oudewater nieuw...

Column Ewout Hoogendoorn: Best Bed & Breakfast
Logeren Bij Boer & Boerin, dat is helemaal hot deze dagen. Het Bed Bad & Brood van het CDA legt het helemaal af tegen deze variant. De hele po...
ING: Sterkere prijsstijgingen bij hotels dan bij restaurants
De vooruitzichten voor de horecasector voor 2023 zijn gematigd positief. Na de grote inhaalslag in 2022 groeit het volume in 2023 naar verwachting met...
Commune: ambitieuze speler op Schiphol
In het voorjaar opende restaurant Commune z’n deuren. En wel in het Sheraton Hotel op Schiphol, mét uitzicht op de landingsbanen. Een ide...

Massatoerisme Amsterdam: problematisch of noodzakelijk?
De gemeente Amsterdam wil hoogwaardig toerisme stimuleren en het beleid voor ondernemers die geld verdienen aan massatoerisme aanscherpen. Horeca- en...

KHN stuurt brief aan Tweede Kamer en minister van EZK: "Verlies het belang van een goed ondernemersklimaat niet uit het oog"
Naar aanleiding van de op Prinsjesdag ingediende Miljoenennota en de daaropvolgende debatten, heeft Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een brief gestu...

Binnenkijken: Heavens Hotel en The Saint Restaurant openen de deuren
Na een verbouwing van bijna 3 jaar, opent op 15 juli het 4-sterren boetiekhotel Heavens Hotel Hoorn met 43 kamers en Restaurant The Saint de deuren in...
"Onze koks denken vegetarisch"
Eigenlijk vinden chef-kok Ronald Bor en maître-sommelier Jan Ansink van Landgoed De Wilmersberg dat alle producten waar ze mee werken, uit de re...

Erfgoedlocaties en F&B: Red de gast van je tantes boezem en beroer de zintuigen!
Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...