Badhotel Renesse en de bijbehorende b&b Villa Westerduin zijn uitgebreid met Villa Noordzee. De sfeervolle villa telt tien juniorsuites en een wel...
Een zucht van verlichting gaat door de hotelbranche. De zomer is gearriveerd, de horeca eindelijk ontsloten. De bedrijvigheid neemt toe en veel hotels...
Eigenaar Olav Davidse wilde zijn succesvolle Badhotel in Renesse en Villa Westerduin (B&B) blijven ontwikkelen en de, van oudsher, onderscheidende...
Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en ee...
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Juist voor hotels en hotelrestaurant...
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, z...
Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan...
ML in Haarlem opende in het voorjaar haar deuren. Althans, op de nieuwe locatie aan het Klokhuisplein en met de voorzieningen die er nu zijn. Che...
Enthousiaste gasten, een solide concurrentiepositie, groeiende winstcijfers, trotse medewerkers en gratis publiciteit. Welke hotelier of ondernemer wi...
Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelie...
Michel Kolenbrander van Born2Brand was in het team verantwoordelijk voor het programma en het concept waarmee Smit’s Bouwbedrijf BV | Vink Bouw...
Tijdens de eerste Food Inspiration Day op 23 november jongstleden, georganiseerd door trendbureau Shoot My Food, waren kosten nog moeite gespaard om d...
Het eerste Fashion Hotel van Europa opent op donderdag 2 juli haar deuren; het Fashion Hotel Amsterdam. In samenwerking met event concepting bureau Mu...
Themarestaurants, eigenzinnige kleuren en typische accessoires. De tijd van uniekleuren en sober ingerichte restaurants is voorbij. Het mag allemaal g...