Postillion Hotels heeft zich aangesloten bij Code-V, een initiatief van een groep prominente publieke en private organisaties die een inclusiever onde...
Het plan om een bed & breakfast te beginnen was er al wel bij Floor van Boxtel en haar partner Gijs van der Grinten, maar dat de locatie van HAERT...
Bronckhorster Brewing Company komt met nieuws na de overname van Café Hotel Zaal Heezen. Enkele dagen terug is het bedrijf gestart met een...
Robèr Willemsen is KHN-voorzitter af. Op 7 maart trad hij officieel af en droeg hij de voorzittershamer over aan Marijke Vuik. Maar liefst zeve...
Het is zo’n 25 jaar geleden dat de eerste gasten een hotelkamer boekten via een boekingssite. Een weids perspectief opent zich voor hoteliers. B...
Artikel 2. Militair erfgoed: van onneembare vesting naar spannend zakelijk avontuur In de reeks ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdien...
‘Location, location, location’ is volgens ene Conrad Hilton wat telt in de hotellerie. Maar daarnaast speelt de historie van zowel de plek...
Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw...
Dat creatief ondernemerschap sterk bijdraagt aan het doorstaan van een maandenlange intelligente COVID-19 lockdown, bewijst The Green Elephant Hostels...
De ondernemers achter Soul Valley hebben inmiddels ruim 150.000 euro opgehaald dankzij een crowdfunding via het platform CrowdAboutNow. Hiermee is het...
Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervo...
Hotel Torenzicht in Kaatsheuvel heeft nieuwe eigenaren. Het echtpaar Junior Eloise en Pearl Maasland kregen de kans om het familiehotel te kopen en he...
Voor de ondernemers van Excite Hotels is een droom in vervulling gegaan. In amper 16 minuten werd er vorige week via het crowdfundingplatform Horeca C...
‘Prins Stefan 2019’ staat op het bordje dat op de gevel prijkt. En pal voor de deur, op een leuk pleintje met een prachtig stadhuis, ligt...
Het mag best eens duidelijk gezegd worden: dankzij hoteliers is veel van ons nationale erfgoed bewaard gebleven. Hotel In het huis van Deventer kijkt...
Ondernemer Erik Kuiper- van den Berg neemt Hotel Marquette in Heemskerk over. Via een geslaagde crowdfundactie heeft de 45-jarige Haarlemmer € 40...
Ibis Styles Haarlem City Hotel is 13 tot en met 22 juli exclusief afgehuurd ten behoeve van één van Nederlands meest geliefde internatio...
Somnox, 's werelds eerste slaaprobot die door vier studenten van de TU Delft is ontwikkeld, wordt de komende maanden getest in WestCord Hotel Delf...
Volgende week vrijdag 22 september is de officiële opening van een tijdelijk hotel in de voormalige Bijlmerbajes dat wordt gerund door asielzoeke...
Het is een moderne manier om geld bij elkaar te verzamelen voor het starten van een horecaonderneming: crowdfunding. De Autoriteit Financiële Mar...
Een deel van de voormalige en beruchte Bijlmerbajes wordt een tijdelijk hotel dat wordt gerund door asielzoekers. Hier kunnen zij werkervaring opdoen,...
De gunst van de gast is voor een hotelier het hoogst haalbare. Maar daarna komt toch al snel de gunst van de bank: als er financiering nodig is voor e...
Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen heeft de redactie een vijftal stellingen bedacht over zaken die op dit...
Het succesvolle Nederlandse hospitality concept CityHub is maandagavond in Parijs bekroond met een Worldwide Hospitality Award. Het ‘hotel van d...
Een kleinschalig boetiekhotel waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek waar goede service en kwaliteit worden geleverd tegen betaalbare pri...
In januari werd Hotel Braams in Gieten failliet verklaard. Een doorstart bleek niet mogelijk, maar vanuit Tenerife Almar Luttie een crowdfuningactie...
Meesterkok Imko Binnerts kan nog voor de kerst starten met zijn nieuwe avontuur: een visrestaurant in Hotel Villa de Klughte in de duinen van Wijk a...
Een oud kazernegebouw; vooral op een snikhete dag is het daar goed toeven. Hoezo? Vanwege de dikke muren en dito betonnen vloeren. (Ooit stonden hier...
De Telegraaf liet onlangs weten dat vorig jaar 51,1 miljard is opgehaald met crowdfunding. Overal op nieuwssites is te lezen dat dit de toekomst van...
Dat banken de hand op de knip houden wanneer het leningen aan horeca betreft, dat was al breed bekend. Toch zijn er nog veel horecaondernemers die de...
Volgende week dinsdag 28 april 2015 wordt het lectoraat Hospitality Studies onder leiding van Prof. Conrad Lashley en het lectoraat Innovation in Hos...
Het Aalborg Hotel in Amsterdam heeft middels crowdfunding geld opgehaald om uit te kunnen breiden. Het benodigde geldbedrag werd zelfs binnen vier d...
Het Amsterdamse Aalborg Hotel in De Pijp gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Ewoud van Woerkom, de huidige directeur heeft in zeer korte tijd een succ...
In het Tobacco Theater in Amsterdam werd tijdens het jaargala van de AF&BM eind januari bekend wie zich F&B Professional of the Year 2015 mag...
Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro ophalen. Onder de d...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is hèt netwerk voor eindverantwoordelijke Food & Beverage professionals. Zij organiseert hoogwa...
Onder horeca-ondernemers is crowdfunding een nieuwe geliefde methode om geld bijeen te krijgen voor een nieuwe zaak, omdat het vaak lastig blijkt om e...
Er is steeds meer bewijs dat crowdfunding, ook in de horeca, werkt. Onlangs is de eerste campagne die drie jaar geleden via CrowdAboutNow is gestart v...
Wie een bedrijf opstart in Nederland doet dat meestal met eigen middelen. Voor 90 procent van de starters is eigen vermogen het meest belangrijke fina...
U wordt gastvrij bediend bij uw vakbroeders in de horeca. Onder de huidige economische omstandigheden vraagt de branche of u uw collega-horecaondernem...