Wilco & Caroline Berends zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen. Hij start in zijn functie als Maître Sommelier...
Tot voor kort genoot Caroline Berends vooral bekendheid als de vrouw van sterrenkok Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Maar sinds Gault&...
De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de...
Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide, editie 2024 welke eind november zal worden gepresenteerd. Deze onafhankelij...
Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden, die de handpicked collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa komen verrijken....
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hot...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij zal de Nederlandse hotellerie...
Pal naast een kroondomein ligt Charme Hotel Oranjeoord (Hoog Soeren). Het hotel-restaurant heet Hoogheid, dus de link met ons koningshuis zal niemand...
Ieder huisje heeft zijn kruisje, luidt een oud-Nederlands gezegde. Dat moge waar zijn, maar de meeste landhuizen hebben ook nog iets anders: historie....
Gerenommeerde chefs strijden om de meest begeerde prijs voor koks De acht teams die op de Horecava de jaarlijkse strijd om de Gouden Koksmuts aanga...
Op 2 september komen studenten van vijf hotelscholen in Europa samen bij NH Grand Hotel Krasnapolsky voor de Battle of the Hotel Schools 2013. Tijdens...
Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V in Utrecht wordt per 1 juni de executive chef van het Miele Culinary Institute in Vianen. Robberegts opvolger...
Hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland verlengt de actie die sinds eind vorig jaar is ingezet via social media. Gasten konden via Twitter en Face...
De exploitatie van De Nederlanden* in Vreeland komt volledig in handen van patron-cuisinier Wilco Berends. Sandton Hotels nam in 2008 de exploitatie v...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Op 13 september werd het 34e HOSTA rapport van Horwath HTL gepresenteerd. HOSTA 2011 laat zien dat de Nederlandse drie-, vier- en vijfsterrenhotels la...
Historic Hotels of the Benelux presenteerde onlangs met haar nieuwe hotelbrochure. Karel Loeff nam het eerste exemplaar in ontvangst van Annemarieke v...
Sandton Hotels en het Medical Knowledge Institute (MKI), een Nederlandse non-profitorganisatie gericht op scholing en informatievoorziening aan (jonge...
In het historische centrum van Utrecht bevindt zich sinds september 1999 het vijfsterren Grand Hotel Karel V, na de restauratie van de voormalige Land...
Hotelketen Sandton neemt samen met chef-kok Wilco Berends de exploitatie van hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland over. De huidige chef-kok, di...
Een vorstelijke oprijlaan; een paleisachtig landhuis. Misschien daarom staan twee kanonnen dreigend opgesteld aan weerskanten van de entree. Want late...
Quality Lodgings; sinds ruim een jaar is het een naam die steeds vaker opduikt in de hotelbranche. Maar wat is Quality Lodgings, kortweg QL? Welnu, he...
Zeven meestergastronomen hebben zondag 27 november in restaurant Kandinsky van het Kurhaus hotel tijdens een hoogstaande culinaire avond aangetoond da...
Vreemd, dat geluid. Voor een stadsmens tenminste. Geklepper. Je moet het maar net even weten: naast de havezaat Havixhorst bevindt zich ‘ooievaa...
Heel veel Duitsers komen nog steeds graag naar Nederland, maar het valt niet te miskennen: het aantal oosterburen dat ons met een toeristisch bezoekje...