Danielle Kloeg heeft meer dan dertig jaar ervaring in de reisbranche en als luxury travel agent laat zij haar klanten over de hele wereld bijzondere p...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
In februari is Claudia Termaten gestart als de nieuwe hotelmanager bij het onderwijshotel van De Rooi Pannen Tilburg Horeca. Met ruim dertig jaar aan...
Op jonge leeftijd een hotelonderneming runnen, het is niet veel mensen gegeven. Ondernemen is vallen en opstaan, fouten maken en groeien. In de serie...
Op maandag 26 september reikte Quality Lodgings de eerste exemplaren uit van de nieuwe QL Guide 2023 tijdens het QL Year Event in Leerhotel het Kloost...
Na een 'corona-onderbreking' van zo'n 1,5 jaar opent Amrâth Hotel Eindhoven haar deuren weer voor hotelgasten. Aangepast aan ...
Het begrip ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is dusdanig ingeburgerd dat de afkorting MVO telkens opduikt in allerlei marketingstra...
De samenleving draait op mbo’ers en de hotellerie vormt daar geen uitzondering op. Maar hoe blijft de sector aantrekkelijk genoeg voor zelfbewus...
Gisteren (maandag 17 september) heeft in Brasserie 'De Vluchthaven' te Bruinisse voor de zesde keer het Premier Nederlands Kampioenschap...
De horeca en hospitality branche is 12 jonge vakkampioenen rijker. 315 mbo'ers lieten zich van hun beste kant zien tijdens Skills The Finals, het...
Het vinden van geschikt personeel is voor veel hotels een loodzware opgave. Dit blijkt ook uit de vacatures die wij op hospitality-management.nl gepla...
Gastvrijheid en sociale vaardigheden zijn in de hotellerie belangrijke eigenschappen, maar zonder cijfermatig inzicht is iedere ondernemer of manager...
Op toeristenkaarten ontbeert Tilburg een rode of groene onderstreping, want deze stad staat niet wijd en zijd bekend als bezienswaardig. Zij die deze...
Martijn van de Wetering heeft ÂHet Beste Aanstormend Kooktalent van Limburg 2013Â gewonnen. Martijn studeert aan de Rooi Pannen Eindhoven en is leer...
De winnaars die tijdens de Talent van de Toekomst wedstrijd streden om de Talent van de Toekomst Bokaal en de Gastvrijheidsprijs zijn bekend gemaakt....
Leerling-kok Edwin Sander uit Twello, leerling-gastheer Niek Groen uit Spierdijk en leerling-kastelein Luc van Nieuwamerongen uit Breda zijn er met de...
Tijdens het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart in de Ahoy Rotterdam is Denise Seffelaar van Restaurant Waterloo en student...
Breda is een stad waar - zo op het oog - weinig verandert. Van 'De Bommel' tot 'De Spinola', van 'De Franciskaner' tot 'De...
Veertig jaar geleden was het nog een 'handelsschool' in Tilburg; anno 2007 is De Rooi Pannen een alom bekende school voor de horeca, met compl...
Kort geleden (4 april) was de open dag. Hoeveel mensen zullen geaarzeld hebben, aan het begin van die onverharde, hobbelige weg? Nee, dat is geen meta...