Ter ere van haar zeventigjarig bestaan opent De Echoput in 2025 een nieuw fine dining restaurant, dat de rijke culinaire historie van het familiebedri...
Quality Lodgings heeft drie locaties toegevoegd aan de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Alle drie de hotels hebben een geheel...
Groningen is een fine-dining-restaurant rijker. Op 18 januari 2023 opende restaurant Blumé de deuren aan de Oude Boteringestraat 43. Het restau...
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...
Op 30 november aanstaande wordt in Hotel Casa Amsterdam de Innovation Award 2017 uitgereikt door de Association Dutch Hotel Management Schools (ADHM)....
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg heeft per 1 februari een nieuw gezicht in de keuken en in de bediening. Met de aanstelling van de nieuw...
Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen met A...
Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vad...
NH Hotel De Ville en Bistro Ât Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven aan de keuke...
Marijn Weekers van de Hotel Management School Maastricht heeft de beste hotelscriptie van Nederland. Dat werd op donderdag 13 maart bekend gemaakt tij...
Een naam die alfabetisch ‘achteraan komt’ kan lastig zijn. Zouden dorpen en steden daar eveneens hinder van ondervinden? Het rustieke Zedd...
Jannika Spremberg van de Hotelschool Den Haag heeft tijdens de HotelloTop op de Horecava de Dutch Hotel Management Schools Thesis Award in de wacht ge...
Het begrip duurzame voeding wordt vaak genoemd en ook steeds meer restaurants zeggen duurzaam te werken. Maar wat is duurzaam ondernemen in de restaur...
Peter Klosse krijgt een lectoraat aan de Stenden hogeschool in Leeuwarden. Op vrijdag 4 maart houdt Klosse een rede ter gelegenheid van de introductie...
Nederland is drie vijfsterrenhotels rijker. Volgens een laatste overzicht van de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) mogen het Hilton Den Haag, het...
Een aantal restaurants, waarvan verschillende met Michelinsterren, verspreid door Nederland, biedt sinds een tweetal weken de gelegenheid om gerechten...
Uit onderzoek dat twee voedingsdeskundigen in Hotel Gastronomique De Echoput deden blijkt dat eten in toprestaurants goed kan zijn voor de mens. De ve...
Hoe goed of slecht is ons horecaonderwijs? Een interessante vraag waarover op 7 mei - tijdens het vijfde Nationaal Food & Beverage Debat - ruim ho...
In nauw overleg met bedrijfsleven start het ROC van Amsterdam, afdeling Hotelschool, dit schooljaar met de nieuwe opleiding "Aankomend Gastronoom". Op...