Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...
In mei verschijnt de jaarlijkse hotelspecial 'Hotel & Food & Beverage'. Ook dit keer besteden we aandacht aan trends, innovaties, acht...
Nu de zomervakantie alweer een eeuwigheid geleden lijkt en iedereen alweer volop in bedrijf is, staat de eerste grote Nederlandse horecavakbeurs na de...
Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling...
Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelie...
Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterr...
Foto: Food & Beverage Managers in vergadering. Amstel Hotel, november 1992. Heeft de functie Food & Beverage Manager nog wel bestaansrecht?...
Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren...
Met gepaste trots presenteren we je de nieuwste Hotel&Food&Beverage. In deze special staat Eindhoven centraal en vind je maar liefst vier interviews...
Afgelopen maandag was een bijzondere dag voor zes studenten van NHTV uit Breda. Samen met directeur/eigenaar Thomas Mack openden zij officieel het po...
Frank Uphoff is de nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague. Frank Uphoff is geen onbekende binnen Hilton. In het verleden was hij werkzaam als Ex...
Na jaren van inzet hebben Pieter van Opheusden (Koninklijk Theater Carré), Suzanne de Zwaan (Park Hotel Amsterdam) en Harm van Beurden (Kapellerput)...
Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ÂF&B Professional of the Year weer in alle hevigheid los....
Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants deelt mee dat Harmen Silver (41) per 11 januari 2016 leiding zal gaan geven aan het team van Châtea...
Hilton Hotels & Resorts, dat als pionier in 1959 het eerste luchthavenhotel opende ter wereld, opent vandaag het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Sch...
Eric Andersen is mede genomineerd voor F&B Professional of the Year, omdat hij in zijn functie als lector Âzijn studenten van de NHTV een kijkje...
Maar liefst 124 inzendingen mocht de vakjury van de Horecava Innovation Award dit jaar beoordelen. Sfeer, smaakbeleving, minder verspilling en écht...
Ruud Visser is aangesteld als nieuwe executive chef van Hilton The Hague. Ruud Visser heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt als executive chef bij Konink...
Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, ruimte...
In het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, dat komend najaar opent, zorgen subtiele verwijzingen in het interieurontwerp naar de Nederlandse c...
Het is klein Italië in Hamburg. De aaneenschakeling van de Hamburgse versnaperingen in de afgelopen uren maken plaats voor een bezoek aan I Vigneri...
Voor alle F&B-managers (en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden): de gratis online editie van Hotel & Food & Beverage. Lees alles over n...
Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na ee...
Ruben Schuuring (28) is benoemd tot Food & Beverage Manager van Hilton Amsterdam. In deze job is hij verantwoordelijk voor alle strategische en oper...
Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Innovation...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is hèt netwerk voor eindverantwoordelijke Food & Beverage professionals. Zij organiseert hoogwa...
Het hotel Dolce La Hulpe Brussels heeft het genoegen om de benoeming aan te kondigen van Jean-François Fortmann als nieuwe Directeur Food & Beverag...
Op 85 meter hoogte opent Ramada Apollo Amsterdam deze winter de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De nieuwste winterattractie is de opvolger van he...
Van der Valk Hotel Hoorn is door de stichting ÂHet Erkende Congresbedrijf geclassificeerd en gecertificeerd als een 5-hamer congresaccommodatie....
Hilton Rotterdam voegt een nieuwe culinaire dimensie toe aan de Maasstad door een unieke samenwerking met sterrenchef Mario Ridder. Vandaag is de int...
Het "Amsterdam Marriott Hotel":http://www.marriott.com/hotels/travel/amsnt-amsterdam-marriott-hotel/ verwelkomt Peter Schickling als nieuwe General Ma...
Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecav...
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is op zoek naar een nieuwe Hotel Manager nu Daniel Kaan de dagelijkse leiding heeft gekregen over het 106 kamer...
Tijdens de EMEA Wyndham Hotel Group Summit in Berlijn is Ramada Apollo Amsterdam Centre verkozen tot Hotel of the Year 2014. Met 12 merken en meer dan...
Tijdens haar jaarlijkse MVO-bijeenkomst heeft de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de leden en partners wakker geschud over duurzame v...
Alessio Colavecchio (38) is benoemd tot Hotel Manager van Hilton Amsterdam. De voormalig rechterhand van Roberto Payer keert na ruim anderhalf jaar al...
Vorig jaar reserveerde Van Hessen horeca automatisering als eerste een Rondje Horeca bij Uitgeverij PS:. Met dit Rondje Horeca gaf Van Hessen in 2013...
Op de eerste dag van de Horecava staat het Innovatieplein o.a. in het teken van de uitreiking van de Innovation Awards. In de categorie Food & Beverag...
Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kenni...