Relais & Châteaux is verheugd zes nieuwe leden te verwelkomen in haar prestigieuze associatie. Deze uitzonderlijke locaties, elk met een eig...
Met trots kondigt Restaurant Latour aan dat het ook dit jaar zijn felbegeerde Michelinster heeft weten te behouden. Voor de 20e keer op rij prijkt de...
Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...
Yamazato Restaurant, gelegen in Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gastronomie rekenen. De Mi...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twee nieuwe leden in de collectie. Het gaat om een accommodatie in Noord-Italië en de allereerste Rel...
De Limburgse hoteloperator Black Label Hospitality (BLH) heeft met ingang van 1 augustus 2024 Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss overgenomen. Het gehe...
Het gloednieuwe Roompot Hillview Resort Grandvoir is onlangs feestelijk geopend. Dit resort markeert de intrede van Roompot in het prachtige landschap...
Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, die in febr...
art'otel, het eigentijdse lifestyle hotelmerk van PPHE Hotel Group, heeft zijn tweede Britse hotel art’otel London Hoxton geopend om toe te voeg...
Relais & Châteaux, een organisatie van 580 exceptionele restaurants en hotels in 65 verschillende landen, doet een gezamenlijke oproep voor...
Stel je voor: een pizza die negentig dagen lang vers blijft buiten de koeling. Wat voor impact zou dit hebben op jouw horecabedrijf? In de bruisende h...
Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
De nieuwste toevoeging aan de NH Collection portfolio, NH Collection Helsinki Grand Hansa, opende officieel haar deuren op 16 mei 2024. Het hotel vert...
Met een eigentijds interieur, bruisende restaurants en een indoor rooftop pool, introduceert Cardo Brussels een nieuw lifestyleconcept in de Belgische...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Ferran Adrià, de vader van de moderne westerse gastronomie en een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli18...
Joshua Mullock is de nieuwe wine director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Met zijn ervaring in verschillende restaurants in het Verenigd Konin...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
art’otel, het lifestyle hotelmerk van PPHE Hotel Group, kondigt met trots de opening aan van art’otel Rome Piazza Sallustio in het eerste...
Een Michelinster levert prestige op, en misschien ook wel een commercieel voordeel. Een paar jaar geleden signaleerde Hospitality Management de trend...
Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, opent vandaag, vrijdag 1 maart, zeven suites op het sprookjesachtige zeventiende eeuwse l...
Woensdag 7 februari kondigt Quality Lodgings met trots een meerjarige samenwerking aan met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke...
Sinds 1 januari 2024 heeft Daan Halle de rol van Maître op zich genomen bij restaurant Bridges, gelegen in het Sofitel Legend The Grand Amsterda...
Thermen Resorts brengt wellness dichtbij, voor iedereen. Met resorts op vier locaties is ontspanning nu al goed bereikbaar voor vele thermenliefhebber...
Het gerenommeerde The Duke Suites mag voortaan het label ‘Pearls by Romantik’ dragen. Dit zijn exclusieve hotels binnen de Romantik H...
Relais & Châteaux is verheugd tien nieuwe leden in de collectie te verwelkomen en breidt zijn bereik uit met een nieuwe bestemming in Egypte...
Minor Hotels, een internationale hoteleigenaar, exploitant en investeerder met meer dan 540 hotels in 56 landen in Azië-Pacific, het Midden-Ooste...
Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide, editie 2024 welke eind november zal worden gepresenteerd. Deze onafhankelij...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...
Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat dertig jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de...
Joelia*, gevestigd in het Rotterdamse Hilton, gaat per januari 2024 verder met een nieuwe eigenaar. Recent tekende chef-kok Mario Ridder de overeenkom...
Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...
Het was misschien niet helemaal de bedoeling dat de eerste onderneming direct zo een groot project zou zijn. Maar vanaf het eerste moment dat Bart Leu...
Tijdens het Duitse hotelcongres werd gisteravond de prestigieuze brancheprijs 'Hotelier van het jaar' van de ahgz (Allgemeine Hotellerie und Gastronom...
Met de overname van Kasteel De Essenburgh kondigt EHM Group de tweede aanwinst van dit kwartaal aan. Recentelijk werd de inlijving van een ander...
Ronald Opten wordt de nieuwe Maître-Sommelier van restaurant Bougainville vanaf april 2023. Na een korte periode bij restaurant Olivijn in Haarl...
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...