Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, die in febr...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
Pillows City Hotel Brussels Centre en de inpandige Living Lounge & Bar hebben deze week de deuren geopend. Het is het tweede Pillows hot...
Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkho...
Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team va...
De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf 1 september verantwoordelijk voor culinaire invulling van Parc...
Afgelopen maandag, 7 november, is Sidney Schutte uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2017 door Gault Millau Nederland. De executive chef van Waldor...
Waar kan ik het beste eten als ik in Twente ben? Met die vraag hoeven gasten niet langer te worstelen. De 12 beste restaurants van de streek hebben zi...
General manager Pierre-Henri Bovsovers verlaat Hotel Des Indes in Den Haag. Bovsovers gaat een nieuwe uitdaging aan met het openen van het allereerste...
Menig Brabander - en alle officieren die de KMA doorlopen hebben - kennen het lied De Paarse Heide. "Breda vooruit! De klokken luiden! Breda gij...
Een plaats in de top-100, sterren en punten tot een maximum van 20; het oordeel van gidsen is belangrijk, maar waarom is de invloed zo groot? De uitga...
Het Haagse Hotel Des Indes is uitgeroepen tot hotel van het jaar tijdens de Nacht van Gault Millau in Amsterdam. Hotel Des Indes is beloond voor haar...
Zeven meestergastronomen hebben zondag 27 november in restaurant Kandinsky van het Kurhaus hotel tijdens een hoogstaande culinaire avond aangetoond da...
In de journalistiek is het geregeld komkommertijd; in sommige restaurants is het - van half april tot eind juni - aspergetijd. En als we het over aspe...
Culinair Nederland is een uniek hotel rijker: Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel in Nederland en zelfs in Europa dat voor twee verschillende keu...