Château St. Gerlach in Valkenburg is sinds vandaag officieel een vijfsterren superior hotel, internationaal de hoogst mogelijke hotelclassificat...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twee nieuwe leden in de collectie. Het gaat om een accommodatie in Noord-Italië en de allereerste Rel...
De twee Limburgse bedrijven Oostwegel Collection en Brand hebben de handen ineengeslagen om een eigen bier te brouwen als eerbetoon aan Limburgs ambac...
Château St. Gerlach, onderdeel van Oostwegel Collection, is sinds 2024 lid van het exclusieve netwerk Serandipians. Geselecteerde internationale...
Camille Oostwegel is sinds december 2023 niet enkel actief als eigenaar en algemeen directeur van de Oostwegel Collection. Hij combineert deze rol nam...
Nu 2024 aan de horizon verschijnt, denken we massaal al na over de vakanties van het komende jaar. Booking.com brengt met haar jaarlijkse onderzoek na...
Jaarlijks organiseert de AF&BM, een netwerk voor F&B-professionals, de verkiezing F&B Professional of the Year. U kunt bekenden of uzelf i...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...
Basil Lotens is 15 juni gestart als de nieuwe Director of Sales & Revenue bij Oostwegel Collection. In zijn nieuwe functie stuurt Lotens het sales...
Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...
Vorige week viel de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spe...
Binnenkort valt de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spec...
De titel F&B Professional of the Year 2023 is gewonnen door Naomi Bormans, Food & Beverage Operations manager bij Château St. Gerlach. D...
Het is bekend wie er gaan strijden om de titel F&B Professional of the Year 2023. De winnaar wordt op 7 januari 2023 tijdens het jaarlijkse gala v...
De 10 nominaties voor de titel ‘F&B Professional of the Year 2023’ zijn bekend. En jij kan vanaf vandaag stemmen op jouw favoriet...
Amrâth Hôtels heeft per 1 augustus Jan-Paul Kroese aangesteld als nieuwe General Manager van het 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amster...
1991 was nog pakweg zes jaar voordat Google bekend werd en voordat booking.nl werd gelanceerd én nog zeven jaar voordat ik begon met columns te...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is verkozen tot de nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux vo...
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...
Op de laatste dag van augustus deelde het CBS de kwartaalcijfers van de horeca uit het tweede kwartaal van het rampjaar 2020. Hopelijk is het ergste a...
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...
Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...
Gisteravond werd tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs, bekendgemaakt dat Kruisherenhotel Maastricht de...
Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food fo...
Pierre Haenen (28) is op dit moment nog werkzaam als Manager Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach. Pierre volgt Peter Harkema op, die...
Oostwegel Collection is genomineerd voor 'Best hotel group', daarnaast komen zowel Château St. Gerlach als Kruisherenhotel Maastricht in...
Wat doet de horeca tijdens Pasen? Als horecaondernemer is een feestdag per definitie geen vrije dag, want jij werkt meestal wanneer anderen vrij hebbe...
Op het vlak van wellness en sanitair zijn stappen gezet. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, waarbij je aan waterbesparing kunt denken,...
Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van h...
Ieder huisje heeft zijn kruisje, luidt een oud-Nederlands gezegde. Dat moge waar zijn, maar de meeste landhuizen hebben ook nog iets anders: historie....
De Gaia Green Awards zijn awards voor horecabedrijven die ondernemen met ruime aandacht voor duurzaamheid. De vakjury van de Gaia Green Awards heeft v...
Op woensdag 14 juni werd het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve officieel geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en...
Het is weer weekend! Tijd voor een nieuwe selectie met artikelen die we deze week hebben gepubliceerd. Wat dacht u van: - Een video van de openi...
Ter gelegenheid van zijn twintigste verjaardag pakt Chapeau groter uit dan ooit. Samen met Château St. Gerlach, dat in zijn huidige vorm eveneen...
Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef...
Op vrijdag 10 februari opent in de gerestaureerde kasteelhoeve bij Château St. Gerlach Burgemeester Quicx, Coffee & More officieel haar deur...
Vader en zoon Oostwegel maakten gisteren bekend dat het familiebedrijf verdergaat onder de naam Oostwegel Collection, Inspired Hotels &...
Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren...