Deze week valt bij alle hotels van Nederland de nieuwe Hotel & Innovatie-uitgave van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cov...
Veel hotelkamers in ons land worden niet goed schoongemaakt, ondanks aangescherpte coronaprotocollen. Schoonmakers blijken bedden en wc’s niet s...
Op een steenworp afstand van het beroemde Maastrichtse Vrijthof vind je Hotel Botticelli, een prachtig klassiek hotel in Venetiaanse sferen. De eigena...
De aprileditie van Hospitality Management is weer uit. Dit keer aandacht voor de hotelkamer en interieur, waarbij Carlo Slag, eigenaar van Preston Pal...
Het dessert is een vast onderdeel van de menukaart, je kunt niet zonder. Toch is het in de realiteit van de drukke restaurantkeuken vaak een ondergesc...
QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europ...
Twee maanden geleden betrok IHMG een nieuw kantoor in het bruisende 'Creative Valley' in Utrecht. Een gebouw waarin ruimtes worden gedeeld en je de en...
Chef-kok Harold Kok van Hostellerie De Hamert (Wellerlooi, Nederland) heeft het QL Robbe & Berking Zilveren Botermes 2017 gewonnen. Tijdens de QL...
Google heeft de mobiele prestaties van bedrijven in travel, retail en finance onder de loep genomen. Van de ruim 300 websites uit zeven Europese lande...
Wat zijn de duurste etenswaren ter wereld? We presenteren ze je graag: de duurste ingrediënten op basis van prijs per kilo. 10. Densuke-...
Op 13 april kwamen 120 hoteliers uit negen Europese landen in München bijeen voor de jaarlijkse de aandeelhoudersvergadering van Romantik Hotels &...
Op 1 juli 2013 heeft Giovanni van Eijl, namens Amrâth Hotel groep, een bod gedaan van 16,3 miljoen euro op het "failliete Art Hotel":http://www.hospi...
Wie vanaf de Soerenseweg op Apeldoorn aanrijdt, komt na de bossen langs prachtige, statige panden. In de zogeheten Parkwijk wijst het navigatiesysteem...
Quality Lodgings; sinds ruim een jaar is het een naam die steeds vaker opduikt in de hotelbranche. Maar wat is Quality Lodgings, kortweg QL? Welnu, he...
In de journalistiek is het geregeld komkommertijd; in sommige restaurants is het - van half april tot eind juni - aspergetijd. En als we het over aspe...