Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland. De sommelier van Restaurant Twenty Seven in Amsterdam ontving op het Leerhotel het Klooster...
Alle leden van Les Jeunes Restaurateurs werden uitgedaagd een spannend gerecht te bedenken dat perfect past bij Domaine du Tariquet Prèmieres G...
Jan-Willem van der Hek (1987) heeft gisteren de titel âÂÂBeste sommelier van NederlandâÂÂ, de Trophée Henriot, veroverd. Dit gebeurde tijdens...
Na jaren van inzet hebben Pieter van Opheusden (Koninklijk Theater Carré), Suzanne de Zwaan (Park Hotel Amsterdam) en Harm van Beurden (Kapellerput)...
Pain de campagne van Bakkertje Deeg en De Contente Mensch, Heusden Ingrediënten pastastrikjes kruidenkaas uitgebakken spekjes paprika&nb...
In het Van der "Valk":http://www.hospitality-management.nl/?q=valk&x=zoeken Hotel in Hoorn barstte onlangs de strijd los om de Châteaux & Domaines Ca...
Het Delta Hotel bestaat 60 jaar. Het initiatief voor de bouw van het Delta Hotel kwam in 1950 van toenmalig burgemeester Heusdens van Vlaardingen. Met...
Horeca Vlaanderen roept zijn leden op om het personeelsbestand in te krimpen, minder dagen en uren open te zijn en de prijzen met 20 procent te verh...
Op maandag 22 september organiseerde het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) in samenwerking met Wijnkooperij De Lange en Restaurant Valuas haar 2...
Vanaf donderdag 2 januari 09.00 uur kunt u stemmen op de tien genomineerden in de verkiezing om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Maak kenni...
De AF&BM heeft tijdens de breakfastclub de tien genomineerden bekend gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing F&B Professional of the Year. In willekeuri...
Eind september vond het vierde Hotel Investment Seminar 2013 (HIS 2013) plaats. Hospitality Management was van de partij en maakte een verslag van wat...
Op 26 september vond het Hotel Investment Seminar 2013 (HIS 2013) plaats. In het Hilton Rotterdam hotel troffen ruim 150 hoteliers, ontwikkelaars, inv...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft nieuwe bestuursleden gekozen. Lees alles over de wijzigingen. Vijf nieuwe leden worden e...
Eén Michelinster, honderd 'hongerige' deelnemers aan een trendreis, een introductie van een nieuwe wijnsoort, en een gastronomisch verzorgd Italiaans...
De avond valt over Trento, een levendig stadje in het noorden van Italië. Het is nog goed warm. De terrassen lopen vol, er vormen zich rijen bij de g...
De tweede dag van de AF&BM trendreis in Trentino staat geheel in het teken van wijnproducent Ferrari en de familie Lunelli, eigenaar van een van de be...
Op vrijdagochtend 17 juni verzamelden de haast honderd deelnemers aan het AF&BM Social event van 2011 zich op Schiphol. Na het inchecken van de bagage...
Eten en drinken volgens het aloude brasserieconcept is helemaal terug, ook in de hotellerie. Wat maakt deze F&B-vorm zo aantrekkelijk voor gasten?...
In de Breskenszaal van Hotel Okura Amsterdam kwam op vrijdagmiddag 15 oktober een grote afvaardiging van de Founding Partners van de Association of Fo...
Sommelier Jurgen Luppes van Kasteel Engelenburg in Brummen is uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse halve finale van de internationale World Cup...
In het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinter zwaait Saskia van Boxmeer als eigenaresse nu al tien jaar de scepter in Hotel Restaurant Bistro Zalen Kookstudi...
Het fenomeen hotelappartement: de eigenaar of huurder maakt gebruik van de faciliteiten en service van het hotel. Ooit was de Driesprong in Loosdrecht...
Het Wilde Westen heeft ons - al dan niet via spaghettiwesterns - de gevleugelde tekst ‘Don’t shoot the pianoplayer’ gegeven. In Heus...