Ben jij een gepassioneerde horeca-professional die klaar is voor een uitdagende leiderschapsrol? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdra...
Tijdens het 80-jarige jubileum heeft, in de stijl van het nieuwe thema van het hotel ÂDe Hamptons op de WaddenÂ, Grand Hotel Opduin de deuren geopen...
Grand Hotel Opduin op Texel bestaat dit jaar 80 jaar. In de stijl van het nieuwe thema van het hotel ÂDe Hamptons op de Wadden opent het gerenoveer...
Hotelonderneming Hoscom heeft het viersterren Grand Hotel Post Plaza in Leeuwarden overgenomen van hotelier Jan Boomsma. Het hotel is gevestigd in dri...
André Steinschuld van "Hotel Klein Zwitserland":http://www.kleinzwitserland.com/ in Slenaken wil komen tot een samenwerkingsverband van wellnesshotel...
Grand Hotel Opduin in De Koog, op Texel, wordt op 1 januari 2012 overgenomen. De nieuwe eigenaar is Hoscom, een firma die al zes hotels in Nederland b...
Eten en drinken volgens het aloude brasserieconcept is helemaal terug, ook in de hotellerie. Wat maakt deze F&B-vorm zo aantrekkelijk voor gasten?...
Het restaurant van Grand Hotel Opduin ademt de sfeer van Texel. Dat zit hem niet alleen in licht en lucht, maar zeker ook in de menukaart: zeeslakjes,...