Het kwam in de jaren ‘70 overwaaien vanuit de Verenigde Staten; het ontbijtbuffet. De Europese hoteliers spraken er schande van: je gasten zelf...
Anderhalf jaar is er gesloopt en gebouwd in het monumentale voormalige PTT-hoofdkantoor in het centrum van Leeuwarden. Voordat half september de eerst...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Het hotelontbijt is in beweging. En hoe. Waar voorheen hotels bijna zonder uitzondering kozen voor het traditionele buffet, zijn veel hoteleigenaren t...
Wat onderscheidt de hotelkeuken van de keuken in het gemiddelde restaurant? Juist, het ontbijt. Hierdoor is de operatie in een hotel uitgebreider, wor...
Volgende week vrijdag 22 september is de officiële opening van een tijdelijk hotel in de voormalige Bijlmerbajes dat wordt gerund door asielzoeke...
Een deel van de voormalige en beruchte Bijlmerbajes wordt een tijdelijk hotel dat wordt gerund door asielzoekers. Hier kunnen zij werkervaring opdoen,...
Golden Tulip Hotels maakt dit jaar een ingrijpende internationale rebranding en herpositionering door. Moederorganisatie Louvre Hotels Group werkt mom...
Het is een vertrouwd beeld in veel hotels; tussen zeven uur en tien uur ’s ochtends staan de gasten in rijen langs het ontbijtbuffet om een broo...
Eindhoven is groot geworden door en met Philips. Op de High Tech Campus studeren en werken 10.000 mensen en op het oude terrein van Philips wordt op e...
Het hotelontbijt. Er wordt door gasten veel over geschreven in de reviews die we terugvinden op boekingssites. Wat vooral opvalt, is dat een goed ontb...
Met ingang van 1 juli 2015 wordt in alle etablissementen van de de Duitse hotel- en hostelketen A&O Hotels and Hostels een Azië-ontbijt aangeboden. D...
Als ik vlakbij de haven van Huizen naar hotelrestaurant Club Newport 1852 rijd, zie ik eerst een bordje met ‘Club Newport 1852’ en even la...
ebookers.nl, één van Europa's grootste online reisbureaus, introduceert Bonus+. Het allereerste online loyaliteitsprogramma in Nederland waarmee k...
Als hotelier wilt u weten wie, waarom, wanneer en waar boekt. U heeft vast meer vragen dan dat, maar in dit interview vragen we Mariska Scheijbeler he...
Een verse cappuccino en een croissantje met jam. Of kiest de hotelgast voor de bakker op de hoek? De concurrentie wat betreft het hotelontbijt wordt s...
Hotels in de VS kunnen maar beter gratis Wi-Fi aanbieden. Ook dienen ze een shuttledienst te hebben. De hotelgast wil verder graag een keukentje of ko...
Hilton The Hague is door HotelSpecials.nl uitgeroepen tot Beste hotel van Nederland 2012. Het Haagse hotel kreeg in de klantenbeoordeling een 9,0. En...
Stel dat dit het script van een Hollywoodfilm zou zijn, dan had de titel kunnen luiden: The man who never left his hotel. Niet 'creepy' genoeg...
Tijdens de AF&BM Breakfastclub spraken culinair journalist Mara Grimm en fooddesigner Mariëlle Bordewijk over respectievelijk ontbijttrends in de hor...
Het ontbijt heeft door de jaren heen niet echt het predicaat ‘innovatiecentrum van de hotellerie’ verdiend. Het was een maaltijd die gaste...
U hoort het op dinsdag 11 oktober aanstaande! Van 07.30 tot 10.30 uur houdt de AF&BM samen met haar Founding Partners bij het Postillion Hotel Utrecht...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert op dinsdag 11 oktober een Breakfastclub over trends bij het hotelontbijt. Voor deze...
Tijdens de AF&BM Breakfastclub op 11 oktober zal hotelwatcher Vincent van Dijk een bijdrage leveren als panellid. Van Dijk sliep een jaar lang iedere...
De Association of Food & Beverage Management ("AF&BM":http://www.afbm.nl) heeft onderwijs hoog in het vaandel staan. Om deze reden is de AF&BM een van...
Hotelgasten hechten nog steeds veel waarde aan het hotelontbijt blijkt uit onderzoek van Hotels.com. De boekingssite vroeg 2.500 reizigers uit 19 land...
De plaatsnaam Aduard; het klinkt meer als een voornaam, en eigenlijk past dat prima bij Geerhard Slenema, een 'grumpy old man' (BBC) met een g...
Eten en drinken volgens het aloude brasserieconcept is helemaal terug, ook in de hotellerie. Wat maakt deze F&B-vorm zo aantrekkelijk voor gasten?...
Het hotelontbijt saai? Niet bij deze gelegenheden in Amerika. Hospitality Management ging op zoek en vond concepten en gerechten waar iedere gast, F&a...
Behalve een gastvrije ontvangst en een goede nachtrust verlangt de hotelgast een goed ontbijt. Hoe zit het eigenlijk met de ontbijtcultuur in Nederlan...
De meeste Nederlanders ontbijten met een kopje thee en een bruine boterham met zoet beleg, of met een plakje kaas; dat blijkt uit een onderzoek (TNS N...
Het hotel Landgoed Duin & Kruidberg is door boekers van de website HotelSpecials.nl uitgeroepen tot het beste hotel van Nederland. Met een gemiddeld c...
Broodversierder De Ruijter helpt F&B Managers binnen de hotellerie met nieuwe inspiratie voor het ontbijt. Ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum...
Het miezert op weg naar de Achterhoek. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats doet het grijze weer niets af aan de grandeur en overweldigende eerste a...
Je hebt gevers en nemers. Hotel-restaurantchefs zijn duidelijk gevers. Op de eerste plaats geven ze de hotelgast een goede maaltijd, maar sommige chef...
De meeste hoteliers proberen met een breed gesorteerd, regionaal gefoerageerd en ook nog eens een gezond aanbod in te spelen op de voortdurend verande...
Hotels van groot tot klein doen hun best om iets speciaals van het ontbijt te maken. Niet onverstandig, want het ontbijt kleurt voor een belangrijk de...
Producten uit de regio, zelfgebakken pannenkoeken, een soepje met tofu; hotels van groot tot klein doen hun best iets speciaals van het ontbijt te mak...