Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken aan de slag in het fine dining restaurant crEATe van Van Oys Maastricht Retreat. Hij zal gaan sa...
Een beslissing van Fletcher Hotels om gasten te ontmoedigen via Thuisbezorgd maaltijden op hotelkamers te laten bezorgen heeft voor discussie gezorgd....
De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de...
Een Michelinster levert prestige op, en misschien ook wel een commercieel voordeel. Een paar jaar geleden signaleerde Hospitality Management de trend...
Vanaf komend weekend kan er geboekt worden voor de Mastercard Hotelnacht 2024. Op 13 & 14 januari kunnen Amsterdammers weer op luxevakantie in hun...
De Nederlandse hotelmarkt is grotendeels hersteld van de coronacrisis. Dit blijkt uit het nieuwe HOSTA rapport van Horwath HTL, dat dinsdag 13 septemb...
In september 2020 nam de Hotel Management School Leeuwarden afscheid van het voormalige Problem Based Learning-onderwijs en omarmde de opleiding het D...
Vanaf 25 september 2021 is het coronatoegangsbewijs verplicht in de horeca, maar hotels zijn daarop uitgezonderd omdat het een logiesfunctie betreft....
Vorige week is nhow Brussels geopend, een hotel dat kunst in alle vormen viert. Gelegen in de Botanique-wijk, het culturele centrum van...
De horeca blijft nog zeker tot 9 februari gesloten, hotels mogen wel 'gewoon' open blijven. Dat maakte premier Mark Rutte op 12 januari&n...
Het was een veelbewogen jaar, waarop we met gemengde gevoelens terugblikken. Zo aan het einde van het jaar is het tijd om te reflecteren en hierbij pr...
Het Okura Hotel in Amsterdam heeft vanwege de harde lockdown de deuren moeten sluiten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, waarbij hotels in het...
De Nederlandse hotelmarkt is hard geraakt door de coronacrisis, blijkt uit het nieuwe HOSTA rapport van Horwath HTL. Terwijl in 2019 nog records gebro...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, he...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hot...
Horwath HTL Benelux Hotel Market Sentiment Survey Hoteliers verwachten relatief snel herstel lokale markt, en langzaam herstel internationale markt. H...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij zal de Nederlandse hotellerie...
De redactie van Hospitality Management kreeg van enkele regio's, met dank aan hotelier Bart Reints Bok, noodverordeningen onder ogen. Hierin staat...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Vanaf vandaag zal hij de Nederlandse h...
Niet alle hoteliers vinden de nieuwe regels met betrekking tot het indammen van het coronavirus helder: mag het hotel nu openblijven of niet? KHN heef...
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...
Yuri Dries, Agnes Raggers en Luuk Rijnders. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in Hotel Arena, Amsterdam. Dezelfde functie, an...
Er komen steeds meer robots in de horeca en hotellerie. Door technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie zijn robots steeds meer in sta...
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Juist voor hotels en hotelrestaurant...
De nieuwe hotelentree met imposante showvijver en moderne hotellobby zijn dé bekroning op de vele vernieuwingen sinds 2011. Het vernieuwde Pres...
Het nieuwe hotelrestaurant van Preston Palace gaat voortaan als 'Ribbleton' door het leven. Voor het bedenken van een passende naam werden gas...
Het publiek heeft met 84 procent van de stemmen overtuigend bepaald: Preston Palace voldoet aan alle eisen en mag zich opnieuw 'Familiehotel...
Alle normen zijn ruimschoots gehaald. Preston Palace is officieel gecertificeerd door de Europese Hotelclassificatie met drie sterren én de bon...
Het was een groot succes tijdens de eerste editie van de Foodbloggers Awards toen bleek dat Hoofdstad Brasserie, de informele brasserie van De L&rsquo...
De hotellerie is een branche die traditioneel niet bol staat van vernieuwing. Toch is er een verandering gaande: de traditionele server-based PMS word...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
We gaan het op deze pagina’s over de hotelkeuken hebben. Over het niet nodig hebben van de hotelkeuken om precies te zijn. Er zijn hotels die he...
Op woensdag 11 januari heeft Preston Palace voor het derde jaar op rij de Award 'Familiehotel van het Jaar' in de wacht gesleept. Een mooie be...
Toen Van der Most het voormalige Prinses Irene Ziekenhuis in 1987 aankocht met het idee om er een all-inclusive hotel van te maken, had hij niet kunne...
Hotels en online reisbureaus richten zich steeds meer op het aanbieden van extra’s. Door een verscherpte focus op de customer lifetime value ver...
Als je in 2060 incheckt in een hotel, kan het net zo goed op Mars zijn of vol kunstmatige intelligentie, robots, touchscreens en hyperconnectiviteit,...
De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017 zijn bekend. Uit ruim negentig inschrijvingen zijn in elke categorie door de...