Amy Bouman (28) liep tijdens haar studie aan de Hotel Management School Maastricht stage in een Londens hotel. Hoewel zij het daar enorm naar haar zin...
Anne-Sophie van der Pligt (23) is sinds vorig jaar als sales & MICE executive werkzaam bij het vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary Antwer...
In een inspirerende samenwerking die de kracht van de hospitality wereld en de non-profit wereld combineert, heeft GiveMe5 – een programma van T...
Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...
Pieter Bruns (KHHM), locatiemanager bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van woonzorgcentrum WZH De Strij...
Het is eigenlijk het toppunt van gastvrijheid. Jongeren helpen zodat ze kunnen studeren. Daarom is het geen verrassing dat uitgerekend op de hotelscho...
Stefan Dubbeling is bij de BWH Hotel Group, dat ontstond uit de samenvoeging van het bekende Best Western Hotels & Resorts, Worldhotels Collection...
Amrâth Hôtels heeft per 1 september Kirsten van der Velde aangesteld als nieuwe General Manager van Amrâth Hotel & Thermen Born-...
Menigeen zal bij Zeeland denken aan een lied van Maggie MacNeal, te weten Terug Naar De Kust, uit 1976. Niet Michel Kloeg. Misschien vanwege de regel...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Hotel Okura Amsterdam heeft sinds september een nieuwe Food & Beverage Director aangesteld en per oktober een nieuwe Manager Marketing & Commu...
Hotelschool The Hague organiseert van 10-13 oktober 2016 voor het derde jaar op rij de Hospitality Innovation Summit, een internationale Student Chall...
In december 2011 bezocht Hospitality Management het Postillion Utrecht Bunnik. Onlangs heeft het hotel een verbouwing ondergaan, maar zelfs al in 20...
Sandy Bartelet is gisteren toegetreden tot het team van het Maastricht Convention Bureau, in de functie van business development manager conventions....
Hotelschool The Hague organiseert van 5 tot 8 oktober 2015 de Hospitality Innovation Summit. Op deze meerdaagse conferentie komen studenten van tien...
Wat beweegt Marlies Vlek? Marlies is mede-eigenaar van Landgoed de Holtweijde en hotelier in hart en nieren. Ze is daarnaast ook echtgenote en moeder...
Vanaf maart 2015 is Jeroen Oskam benoemd als Director Research Centre. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere opbouw van onderzoek...
Per 1 december 2014 zal Rob Veeger bij Hotel-Café-Restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam in dienst treden als Algemeen Directeur. Hij volgt René Wi...
Jean-Pierre van der Rest spreekt op "HotelTech 2014":http://www.hoteltech.nl/ over technologie en revenue management. HotelTech is het forum waar alle...
Hotelschool The Hague is uitgeroepen tot beste publieke Hotelschool in Nederland. Het onderzoek van Keuzegids HBO 2015 laat zien dat Hotelschool The...
Dirk Beljaarts is de nieuwe general manager van Novotel Amsterdam City en volgt Remco Groenhuijzen op. Remco Groenhuijzen start op 1 juli als Genera...
Het eerste congres voor de G20 Hotelvision zorgde voor een aantal eyeopeners voor de branche. De ruim 70 deelnemers uit de top van de Europese hotel...
Ruth Engels is gestart als nieuwe maître-sommelier bij Michelinrestaurant De Vrienden van Jacob. Engels neemt het stokje over van Sietse van Zanten,...
Smaakprofessor Peter Klosse heeft op 25 november officieel zijn lectoraat aan de hotelschool in Maastricht aanvaard. Na zijn rede over de wetenschap a...
Camille Oostwegel heeft de Gouden Eeuw Award gewonnen. De hotelier krijgt de onderscheiding voor zijn uitgebreide inzet voor de historie, kunst, natuu...
Op 2 september komen studenten van vijf hotelscholen in Europa samen bij NH Grand Hotel Krasnapolsky voor de Battle of the Hotel Schools 2013. Tijdens...
Het salesteam van de twee hoofdstedelijke Marriott hotels is compleet met de aanstelling van Ralf Vaessen (40) als director of sales & marketing. Vaes...
Nanning Brienen is aangesteld als general manager van het Tulip Inn Heerlen City Centre en het zusterhotel Amrâth Grand Hotel Heerlen. De uit Braba...
[Marktinzicht] Het optimaliseren van de huidige en toekomstige omzet op basis van prijselasticiteit en veranderend consumentengedrag; dat is revenu...
Op het vlak van eten en drinken geldt: ieder zijn of haar eigen smaak. Toch zijn er ieder jaar wel een aantal grote trends te ontdekken. Zo zijn op dr...
In je eentje buiten de deur eten is nooit leuk. Zakenreizigers kennen het klappen van de zweep. In een goed hotel-restaurant alleen aan tafel met je a...
Het is lang geleden dat we een 'snelweghotel' in de schijnwerpers, dan wel koplampen gezet hebben. Snelweghotels zijn nu eenmaal... Nou ja, he...
Een veelgehoorde klacht is, dat de kloof tussen de theorie en de praktijk te groot is geworden. Waar gerenommeerde internationale universiteiten en in...
De van een strenge scheiding voorziene haren zijn kort opgeknipt, de van keurig geknoopte dassen voorziene boorden zijn hooggesloten, terwijl de ogen...
De vijf hoge hotelscholen van Nederland, Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en het bedrijfschap Horeca en Catering hebben tijdens de conferentie EuroC...
Het gonsde al een tijdje door de wandelgangen, maar nu is het officieel; Toon Naber is de nieuwe voorzitter van branchevereniging Koninklijke Horeca N...
Jan Hein Simons is per direct benoemd tot managing director Benelux, UK, Frankrijk & Afrika. Hij volgt Arco Buijs op die NH Hoteles na 9 jaar verlaat...
Toon Naber van Grand Hotel Karel V in Utrecht is door de voordrachtscommissie van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voorgedragen vo...
De heer Bastiaan Klomp is per 1 april benoemd tot directeur-gastheer van Hotel WinselerHof en Ristorante Pirandello/Luigis Trattoria te Landgraaf. Na...