In de nieuwe visie van de Rabobank op de vrijetijdssector wordt duidelijk dat de kijk op de sector moet veranderen. Hoewel het economisch belang in Ne...
"Voor veel horeca- en recreatiebedrijven valt 2024 tot nu toe letterlijk en figuurlijk in het water. Door de aanhoudende regen konden campings niet al...
Creating Memorable Hospitality Experiences: Unveiling the Future of Hotel Excellence Betreed de grensverleggende wereld van innovatie op Horecava tij...
Reinier Smulders is Lead Sales Rabobank Identity Services, een nieuw initiatief van Rabobank Embedded Services. Hij vertelt op HotelSummit 2023 hoe Id...
Rabobank heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelondernemers en het hoge hotelmanagement. HotelSummit...
De Nederlandse hotelsector heeft een goed 2022 gehad. De vooruitzichten zijn ook positief, al blijven uitdagingen zoals hogere kosten en personeelstek...
Op maandag 31 oktober vond HotelSummit 2022 plaats. Hét jaarlijkse hotelcongres met ieder jaar een ijzersterk programma. De rode draad dit...
Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca & Recreatie van de Rabobank, spreekt tijdens HotelSummit 2022 tijdens zijn Business Insight over hotelfinancier...
Hotels in de regio Den Haag verspilden in de afgelopen periode 44,5 procent minder voedsel. Dit is het resultaat van hun deelname aan de Food Waste Ci...
De horeca gaat nog altijd gebukt onder de gevolgen van de lockdown, zowel mentaal als financieel. Jos Klerx, sectorspecialist Horeca, Recreatie en Toe...
Op de drempel van een nieuw decennium bespreken twee bankiers de staat van de hotellerie. Lianne Zondervan, Sector directeur Leisure van de ABN AMRO e...
Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit...
Aanstaande dinsdag is het zover: dan valt de laatste editie van Hospitality Management van 2019 bij iedere hotelier op de deurmat. Niet zomaar een edi...