Dat Tom Hafkamp (33) in de hotellerie terecht zou komen, was op jongere leeftijd geen uitgemaakte zaak. Zijn ouders runden namelijk een stripboekenwin...
Hotel Hoog Holten komt na dertig jaar in andere handen. Eigenaren Remco Vermeulen en Hanneke van Kouwen hebben het hotel namelijk verkocht aan Dominiq...
Als Romeinse veldheren veroverden Ilfa en Selmar de Roo de afgelopen jaren met hun Horecalegioen het ene na het andere horecabedrijf in Nijmegen en om...
De familie Van der Meer, eigenaar van Senses Restaurant & Albus Hotel in Amsterdam, is zeer blij met het eindresultaat van de volledig gerenoveerd...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...
In aanloop naar de lancering van de QL Guide 2025/2026 heeft Quality Lodgings een selectie van 'New Discoveries' bekendgemaakt. Onder de negen nieuwe...
Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman...
Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...
“Het Franse eten is heel goed, maar dan moet het er wel zijn" aldus André Cats, directeur topsport bij NOC*NSF, de sportkoepel die met tr...
'The World’s 50 Best Hotels Academy' heeft de top vijftig beste hotels van 2024 bekend gemaakt. In de spotlight staat Azië, met maar liefst...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twee nieuwe leden in de collectie. Het gaat om een accommodatie in Noord-Italië en de allereerste Rel...
Wilco & Caroline Berends zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen. Hij start in zijn functie als Maître Sommelier...
De inrichting van een hotel-restaurant kan nog zo mooi zijn en de gerechten nog zo smaakvol, maar de gastbeleving valt of staat uiteindelijk met de be...
Na een succesvolle en grootschalige renovatie presenteert Leonardo Hotels met trots het vernieuwde Leonardo Hotel Breda City Center. Het hotel, gelege...
Per 1 januari 2025 gaat tweesterrenchef Guido Braeken aan de slag in het fine dining restaurant crEATe van Van Oys Maastricht Retreat. Hij zal gaan sa...
F&B en het restaurant kunnen verschillende rollen innemen binnen de hoteloperatie. Brouwhotel Parkzicht in Veendam en Golden Tulip Keyser Breda zi...
Chef-kok Arturo Dalhuisen heeft restaurant Voltaire* in Culinair Landgoed Parc Broekhuizen enkele weken geleden verlaten. Zijn werk is vanaf dat momen...
Tijdens het slotdiner van de editie 2024 van Tour Culinair, het sportieve netwerkplatform voor beslissers in de gastvrijheidsbranche, werd de prestigi...
Hartje Veluwe, midden in het groen, ligt het nieuwe exclusieve Roompot mini-resort Marber Veluwe te midden van ongerepte natuur. Een unieke plek die d...
Wijn en spijs zijn van oudsher een bekende combinatie, maar de afgelopen jaren maakt bier zijn opmars als begeleider van maaltijden. Biersommeliers Iv...
Netwerkvereniging Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert jaarlijks de verkiezing voor F&B Professional of the Year...
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade heeft op de langste dag van het jaar geproost op de Hollandse Nieuwe en de uitreiking van het allereerste &lsq...
Om in aanmerking te kunnen komen voor de hotelclassificatie vijfsterren Superior, en het lidmaatschap van Leading Hotels of the World, heeft Van Oys M...
Relais & Châteaux, een organisatie van 580 exceptionele restaurants en hotels in 65 verschillende landen, doet een gezamenlijke oproep voor...
Sinds deze maand schittert Rafael Surie als de nieuwe chef-kok van Locals in Arnhem. Hij brengt een wereld aan ervaring mee: hij werkte onder andere b...
In samenwerking met creative studio D/DOCK, brengt De L’Europe een ode aan diverse toonaangevende namen uit de creatieve wereld van Amsterdam. N...
Tot voor kort genoot Caroline Berends vooral bekendheid als de vrouw van sterrenkok Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Maar sinds Gault&...
Accor breidt Tribe verder uit in Europa met de opening van Tribe Riga City Centre, het eerste hotel onder dit designmerk in Letland en de Baltische st...
Kaviaar was vroeger heel bijzonder. Het was ooit een symbool van rijkdom en exclusiviteit, maar verliest langzaam deze status. Nu is het slechts het s...
Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
Nederlanders laten zich bij de keuze voor een vakantiebestemming steeds minder drijven door exotische wensenlijstjes of Instagram-waardige spots, maar...
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...
In het culinaire landschap tekent zich een trend af die de grenzen van traditioneel dineren verlegt, ook wel ‘confronterend dineren’, nose...
Ben jij een gepassioneerde horeca-professional die klaar is voor een uitdagende leiderschapsrol? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdra...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Ferran Adrià, de vader van de moderne westerse gastronomie en een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli18...
De hotelsector zoekt naar oplossingen voor personeelstekort. Automatisering en robotisering worden vaak genoemd. De redenering is dat robots gebruikt...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...