Met trots kondigt Restaurant Latour aan dat het ook dit jaar zijn felbegeerde Michelinster heeft weten te behouden. Voor de 20e keer op rij prijkt de...
Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, die in febr...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Afgelopen week opende Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk een tijdelijke champagnebar: Petit Latour by Ruinart. Deze stijlvolle champagneba...
Restaurant Latour behoudt voor de 16e keer op rij haar Michelin ster. Het gehele team heeft op maandag 29 maart online de uitreiking gevolgd. Hoewel h...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Vanaf donderdag 5 november branden de lichtjes van de iconische kerstboom weer bij Grand Hotel Huis ter Duin. Deze keer was het een ingetogen cer...
Samenwerken om het eigen bereik te vergroten. Het is een actueel thema binnen de hotellerie. Door kennis te delen, verbinding te zoeken en op manageme...
Yuri Dries, Agnes Raggers en Luuk Rijnders. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in Hotel Arena, Amsterdam. Dezelfde functie, an...
Afgelopen donderdagavond is Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin, uitgeroepen tot Hotelier of the Year. Onder het toez...
Wat doet de horeca tijdens Pasen? Als horecaondernemer is een feestdag per definitie geen vrije dag, want jij werkt meestal wanneer anderen vrij hebbe...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
24 sterrenchefs waaronder Menno Post, Soenil Bahadoer, Erik van Loo en Sydney Schutte zullen 24 uur lang non-stop de sterren van de hemel koken voor...
Gisteren is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* in het Grand Hote...
Na een uitgebreide pilotperiode bij diverse restaurants lanceert "Couverts":http://www.couverts.nl een nieuwe module binnen het reserveringssysteem, s...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Restaurant LEDS, onderdeel van het Grand Winston hotel, is winnaar van de Vakjury prijs tijdens het Concours Culinair bij de Golfbaan Spaarnwoude. Van...
Zeven meestergastronomen hebben zondag 27 november in restaurant Kandinsky van het Kurhaus hotel tijdens een hoogstaande culinaire avond aangetoond da...
Themarestaurants, eigenzinnige kleuren en typische accessoires. De tijd van uniekleuren en sober ingerichte restaurants is voorbij. Het mag allemaal g...