De AF&BM (Association of Food & Beverage Management) gaat traditioneel weer op zoek naar de F&B Professioneel van het jaar. Ben of ken jij...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen Nederlandse hoteliers – werkzaam in het b...
Ik was bezig met het lezen van reviews en zo kwam ik op het volgende onderwerp voor mijn column. We krijgen steeds vaker feedback waarin de gast...
Een aantal maanden geleden nam ik voor het eerst een paar dagen vrij voor een bruiloft in het buitenland en ik ging weg met een schuldgevoel. Ook ik h...
Halverwege januari liep ik weer eens door de lege straten van Amsterdam, waar het normaal gesproken wemelt van wandelende mensen en fietsers. Ik wilde...
Mehrsa Ghadiri, in 2021 door de AF&BM verkozen tot F&B Professional of the Year, is de gloednieuwe columniste van Hospitality Management. Maan...
Tijdens een feestelijke avond in het Muntgebouw in Utrecht, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de AF&BM (hét netwerk voor F&...
Urban lifestyle hotel INNSIDE by Meliá Amsterdam, onderdeel van de Spaanse hotelgroep en het familiebedrijf Melía, opent de deuren van h...
Een bijzonder speciale editie van Hospitality Management valt over een aantal dagen bij iedere hotelier op de mat. Ewout Hoogendoorn – al jaren...
Ieder jaar gaat de AF&BM, hèt netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. Dit is die hospitality...
Op een steenworp afstand van het beroemde Maastrichtse Vrijthof vind je Hotel Botticelli, een prachtig klassiek hotel in Venetiaanse sferen. De eigena...
De Spaanse hotelketen Meliá neemt drastische maatregel in het plasticverbruik. Plastic dat maar een keer gebruikt wordt, verdwijnt dit jaar nog...
De Spaanse hotelgroep Melía gaat een eerste hotel openen in Nederland. Dat schrijft het Parool. Het hotel komt in het voormalig hoofdkantoor va...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Voor veel hotelgasten wordt een stukje rust en privacy steeds belangrijker. Vooral in de zomer kunnen grote zomerhotels erg onrustig, druk, rumoerig o...
Nonius ontwikkelt technologie en digitale diensten zodat organisaties in de hospitality-industrie hun gasten een uitstekende ervaring kunnen bieden....
Het Spaanse bedrijf Meliá Hotels International heeft nog een nieuw hotel in Duitsland aangekondigd. Ditmaal is het in Aken. In de Duitse stad opent i...
Meliá Hotels International kondigt een nieuw hotel in Duitsland aan. In 2015 moet er in Essen een 107 kamers tellend hotel van de Spaanse hotelketen...
OkuraÂs Serre Restaurant heeft van Michelin een Bib Gourmand ontvangen. Om de 'Bib' te vieren wordt het bestaande Bibendum-menu de komende week ko...
De Chinese hotelketen Jin Jiang International Hotels heeft een samenwerkings-overeenkomst gesloten met de Spaanse hotel-onderneming Sol Meliá. De ov...
In het in 2012 nieuw te openen Okura Hotel in de Thaise hoofdstad Bangkok komt een dependance van tweesterren-restaurant Ciel Bleu. Ook restaurant Yam...
Op 24 augustus 1609 werd het eerste officiële verdrag tussen Nederland en Japan opgesteld: de zogenaamde handelspas van Shogun Tokugawa Ieyasu, die d...
Er verandert van alles en nog wat. Of het veel uitmaakt is een ander verhaal, maar leuk is het wel. In de VS worden de merken steeds verder gefileerd...
Hotel Okura in Amsterdam is de grootste f&b-organisatie in de Nederlandse hotellerie; verspreid over zes keukens werken er 80 koks. Vier restauran...
Voor de Nederlandse hôteliers was 1996 een voortreffelijk jaar. De bezettingscijfers, de gemiddelde kamerprijzen en het bedrijfsresultaat...
Sol Meliá, de derde hotelgroep in Europa (na Accor en Golden Tulip) en de vijftiende in de wereld, heeft nog geen vestigingen in Nederland en...
Italianen, voor wie la bella figura belangrijker is dan honger, snoepen 's ochtends van een cappuccino met een brioche; Duitsers arbeiten graag...