De opening van Hotel The Diamond, gevestigd in het gelijknamige gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam, komt in zicht. Dit langverwachte vijf-sterren...
Als Romeinse veldheren veroverden Ilfa en Selmar de Roo de afgelopen jaren met hun Horecalegioen het ene na het andere horecabedrijf in Nijmegen en om...
Luxe ontmoet comfort deze winter, wanneer Restaurant Chocolat, een van de meest geprezen restaurants van Breda, tijdelijk haar deuren opent in Hotel K...
Een jaar en negen maanden neemt het in beslag. Met man en macht wordt er gewerkt aan de complete metamorfose van het 557 kamers tellende DoubleTree by...
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek ‘De Correspondenten’ vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in...
In aanloop naar de lancering van de QL Guide 2025/2026 heeft Quality Lodgings een selectie van 'New Discoveries' bekendgemaakt. Onder de negen nieuwe...
Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman...
Yamazato Restaurant, gelegen in Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gastronomie rekenen. De Mi...
greet, Accor's baken van duurzame gastvrijheid, kondigt met trots de opening aan van greet Brussels Airport Zaventem, het eerste hotel van het merk in...
Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2024 uitgereikt. De awards word...
Op 20 augustus heropende de vernieuwde Bar & Bistro van The College Hotel. Het hotel zelf is alweer enkele maanden geopend. Chef Ingmar Ipema comb...
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...
F&B en het restaurant kunnen verschillende rollen innemen binnen de hoteloperatie. Brouwhotel Parkzicht in Veendam en Golden Tulip Keyser Breda zi...
Pulitzer Amsterdam verwelkomt Jeroen Boone als nieuwe executive chef. Boone, een gerenommeerde naam in de Amsterdamse restaurantscene, lanceert dit na...
a&o Hostels behaalt de beste halfjaarcijfers in de bijna 25-jarige geschiedenis van het bedrijf. Met ruim 2,98 miljoen overnachtingen, een gemidde...
Het is een bekend dilemma in de hotellerie: wordt het restaurant voornamelijk als service voor de gasten aangeboden of zorgt het ook daadwerkelijk voo...
Center Parcs beheert met het compleet vernieuwde Zuiderzoet in Zeewolde voor het eerst in dertien jaar weer zelf een restaurant in Nederland. Voor de...
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
Wijn en spijs zijn van oudsher een bekende combinatie, maar de afgelopen jaren maakt bier zijn opmars als begeleider van maaltijden. Biersommeliers Iv...
Netwerkvereniging Association of Food & Beverage Management (AF&BM) organiseert jaarlijks de verkiezing voor F&B Professional of the Year...
Veel hotelbars hebben wel een paar flessen whisky op de plank staan. Bij Hotel Fidder in Zwolle en Hotel Zee en Duin in Katwijk gaat het echter een st...
Op een plek waar voorheen de geschiedenis letterlijk geschreven werd - de locatie deed dienst als redactie van dagblad Het Vrije Volk - opent het nieu...
Relais & Châteaux, een organisatie van 580 exceptionele restaurants en hotels in 65 verschillende landen, doet een gezamenlijke oproep voor...
Serre’s Thursdays maken van de zomerse donderdagen in Serre Restaurant een onvergetelijke en unieke ervaring. De donderdagen in juni, juli en au...
Sinds deze maand schittert Rafael Surie als de nieuwe chef-kok van Locals in Arnhem. Hij brengt een wereld aan ervaring mee: hij werkte onder andere b...
Pulitzer Amsterdam kondigt de opening van haar nieuwste aanbod aan met de Merchant Suite - de grootste suite van het hotel tot nu toe - de Collector&r...
Tot voor kort genoot Caroline Berends vooral bekendheid als de vrouw van sterrenkok Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Maar sinds Gault&...
Het roséseizoen staat voor de deur en dat wordt natuurlijk gevierd met een wijn-spijslunch in de mooiste binnentuin van Utrecht. Op zondag 16 j...
Tijdens Pride Week 2024 wordt Ink Hotel Amsterdam - MGallery Collection voor de negende keer omgetoverd tot Pink Hotel. Het Amsterdamse hotel hult zic...
Vergaderruimtes, een auditorium of feestzalen zijn voor veel hotels van grote toegevoegde waarde. Zorgeloze werking van de audiovisuele apparatuur is...
Op het terrein van de Haarlemse Koepel realiseert HBB Groep een nieuw hotel. De vergunningen zijn verstrekt om het hotel met 66 kamers en een restaura...
Onlangs opende IJssel Restobar haar deuren in Pillows Hotel aan de IJssel. Het fine-dining restaurant IJssel in Pillows Hotel Deventer heeft plaatsgem...
Stel je voor: een pizza die negentig dagen lang vers blijft buiten de koeling. Wat voor impact zou dit hebben op jouw horecabedrijf? In de bruisende h...
Kaviaar was vroeger heel bijzonder. Het was ooit een symbool van rijkdom en exclusiviteit, maar verliest langzaam deze status. Nu is het slechts het s...
Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
Met een eigentijds interieur, bruisende restaurants en een indoor rooftop pool, introduceert Cardo Brussels een nieuw lifestyleconcept in de Belgische...
De populaire Caribische Fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleu...
In een hotel is communicatie de ruggengraat van elk proces. Van de beveiliging tot de horeca, de communicatie vormt de sleutel tot het bieden van een...
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...
Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...