Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
Het gonst al langer rond in marketingland: ‘merken zijn de nieuwe kerken’. Nu is het natuurlijk zo dat marketeers bij uitstek meesters zij...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Marcel van Aelst; een monument binnen de hotellerie. Vijftig jaar geleden pakte hij het vliegtuig naar Tokio, om via vele internationale omzwervingen...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, he...
Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum d...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke...
Speciaal voor het weekend selecteren wij drie artikelen die u de afgelopen week niet heeft mogen missen. Langere artikelen voor bij de koffie op zater...
In de kop van Noord-Holland, aan de rand van Schoorlse Duinen, ligt Merlet. Een hotel met restaurant dat al bijna twintig jaar een Michelinster mag dr...
Onlangs bezochten we sterrenrestaurant Merlet in Schoorl en spraken er met de drijvende kracht achter het succesvolle hotel- en restaurantbedrijf...
Peter Postma van Restaurant en Hotel Kaatje bij de Sluis vertelde in de uitgave Hotel & Food & Beverage dat een zeer groot deel van de be...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterr...
De week is weer voorbij, dus tijd voor de weekendselectie. Wij selecteerden weer een paar artikelen om het weekend mee door te komen, of om te ontspan...
Martin van Bourgonje, de ontdekker van enkele culinaire toptalenten in Nederland, ging in gesprek met Hospitality Management. Eind mei versc...
Gerenommeerde chefs strijden om de meest begeerde prijs voor koks De acht teams die op de Horecava de jaarlijkse strijd om de Gouden Koksmuts aanga...
Eind mei openen Nico Dijkshoorn en Ronald Giphart de nieuwe vleugel van hotel Merlet in Schoorl. Het hotel is tevens het eerste hotel ter wereld met F...
Susanne Stolte, voorzitter van het college van bestuur van Hotelschool Den Haag, treedt op 1 januari 2013 toe als voorzitter van de Raad van Advies bi...
Hieronder volgt een overzicht van de grootste stijgers en dalers in de nieuwe restaurantgids Lekker. Wie klimt er en wie daalt er in de editie van 201...
Restaurant & Hotel Merlet in Schoorl schenkt de opbrengst van het foto- en verhalenboek 'Kunst in de keuken, een restaurant met 10 sterren' aan de afd...
Hotelketen Sandton neemt samen met chef-kok Wilco Berends de exploitatie van hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland over. De huidige chef-kok, di...
Quality Lodgings; sinds ruim een jaar is het een naam die steeds vaker opduikt in de hotelbranche. Maar wat is Quality Lodgings, kortweg QL? Welnu, he...