Je hebt gezocht op: mineraalwater
Overzicht belangrijkste wetswijzigingen voor het midden- en kleinbedrijf
Vanaf 1 januari 2023 krijgt ondernemend Nederland te maken met nieuwe wetten en regels. Zo wordt meer vennootschapsbelasting betaald en gaat het...

Thermae 2000 opent dakterras
De saunaliefhebbers moeten nog een paar weekjes wachten, maar de bourgondiër met liefde voor Limburg wordt op zijn wenken bediend. Per 28 april,...

Conferentiehotel Villa Heidebad en restaurant Fizzy slaan de handen ineen
Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en res...

De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper
Minder suiker, minder calorieën, maar wel meer beleving en een luxere uitstraling. Met frisdranken kun je alle kanten op en misschien wordt deze...

Interview: thee wordt steeds belangrijker
In Nederland drinken we per persoon gemiddeld 100 liter thee per jaar. Dat komt neer op ongeveer drie koppen per persoon per dag. Toch wordt een van d...

Blooming Bergen bant plastic
Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het...

10 tips om gezonder te vergaderen
In hotels wordt veel vergaderd en de kwaliteit van de omgeving en de F&B dragen bij aan een goede meeting. 'Healthy Meetings' zijn d&eacut...
Speciale Mojithé
Ingrediënten (1 groot glas) sterk getrokken groene thee (gekoeld) bruisend mineraalwater 2 eetlepels rietsuiker 1 limoen 2 takjes mint ij...

Cocktails met kiwi
Bereiding (4 glazen) Pureer 4 geschilde en in stukken gesneden ZESPRI® GOLD kiwi’s in de blender. Mix de kiwipuree met 3,3 dl citroenconc...

Hotel The Hoxton opent deuren
In onze hoofdstad opent aanstaande maandag het eerste Hoxton hotel buiten Londen zijn deuren. Het hotel, bestaande uit vijf grachtenpanden, was ooit...

Ecotap draait op volle toeren
"Ecotap":http://www.ecotap-horeca.nl/ heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen...

Parkhotel Bad Arcen geopend
De nieuwste aanwinst van Roompot Vakanties voor het publiek is geopend: Parkhotel Bad Arcen. De Venlose wethouder Vera Tax en Roompot-CEO Jurgen van C...

Weg met afval en verspilling
Een glimlach ontlokken aan de gast is voor veel ondernemers in de horeca een deel van de beloning. Het tegengaan van verspilling, afval, verpakking en...

Maak tafelwater van kraanwater!
Op zoek naar een economisch en ecologisch verantwoord alternatief voor mineraalwater? Zonder investering voor u? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De...

Ontdek de no no’s en de go go’s Welke dranken zijn een ‘must’?
Wist u dat cappuccino populair is vanwege zijn herkenbare smaak? Dat de kansen van wijn vooral in arrangementen liggen? Dat hotelgasten meer willen we...

Fontana lid van Euro-Toques
Restaurant Waters of the World heeft zich aangesloten bij Euro-Toques. De eetgelegenheid maakt deel uit van hotel Fontana Bad Nieuweschans. Het lidmaa...

Minder winst voor Spadel
Uit het jaarverslag van de Spadel Groep, waar de waters van Spa en Bru onder vallen, blijkt dat het bedrijf in 2011 minder omzet en winst heeft geboek...

Speciaalbieren niet te stuiten
In Nederland drinken we per hoofd van de bevolking jaarlijks 72 liter bier. Een vijfde deel hiervan wordt geconsumeerd in de horeca. Hoewel het klassi...

Het mooie en het goede volgens Lunelli
De tweede dag van de AF&BM trendreis in Trentino staat geheel in het teken van wijnproducent Ferrari en de familie Lunelli, eigenaar van een van de be...

F&B drankupdate: de belangrijkste trends volgens...
Wat wenst u te drinken? Een gewone vraag waarop u tegenwoordig tal van exotische antwoorden kunt verwachten. Sparkling sake, prosecco, biologische cid...

SPA introduceert siphon voor tophoreca
SPA Barisart, in de volksmond beter bekend als SPA rood, is een sterk bruisend mineraalwater. Volgens experts is het zelfs het meest bruisende mineraa...

Mineraalwater als ideale tafelpartner
In de enige werfkelder die Amsterdam rijk is gaven Chaudfontaine, Mister Kitchen en watersommelier Roland Vanden Abeele medio maart tekst en uitleg wa...

Mercure eerste hotelmerk dat Well Water schenkt
De bars en à la carte restaurants van de achttien Mercure-hotels in Nederland schenken met ingang van deze maand Well Water. Een kwart van de opbreng...

Personeel is niet zomaar inwisselbaar
Zodra de vier P's naar voren komen, in willekeurig welke marketingpresentatie, kun je er vergif op innemen dat iemand roept: 'En de P van pers...

Herberg De Gouden Leeuw
Bronkhorst is het kleinste stadje van Nederland. Deze bescheiden, maar fraaie verzameling boerenbedrijfjes, huizen, ateliers en horecagelegenheden - k...

Hotelbars nog onvoldoende benut
Een kernactiviteit is het niet, maar toch moet de rol van de bar in een hotel niet onderschat worden. Het extern ‘vermarkten’ van die bar...