Vanaf 1 januari 2023 krijgt ondernemend Nederland te maken met nieuwe wetten en regels. Zo wordt meer vennootschapsbelasting betaald en gaat het...
De saunaliefhebbers moeten nog een paar weekjes wachten, maar de bourgondiër met liefde voor Limburg wordt op zijn wenken bediend. Per 28 april,...
Twee jonge ondernemersstellen uit Epe met goedlopende horecazaken bundelen krachten in deze heftige coronatijd. Conferentiehotel Villa Heidebad en res...
Minder suiker, minder calorieën, maar wel meer beleving en een luxere uitstraling. Met frisdranken kun je alle kanten op en misschien wordt deze...
In Nederland drinken we per persoon gemiddeld 100 liter thee per jaar. Dat komt neer op ongeveer drie koppen per persoon per dag. Toch wordt een van d...
Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het...
In hotels wordt veel vergaderd en de kwaliteit van de omgeving en de F&B dragen bij aan een goede meeting. 'Healthy Meetings' zijn d&eacut...
Ingrediënten (1 groot glas) sterk getrokken groene thee (gekoeld) bruisend mineraalwater 2 eetlepels rietsuiker 1 limoen 2 takjes mint ij...
Bereiding (4 glazen) Pureer 4 geschilde en in stukken gesneden ZESPRI® GOLD kiwi’s in de blender. Mix de kiwipuree met 3,3 dl citroenconc...
In onze hoofdstad opent aanstaande maandag het eerste Hoxton hotel buiten Londen zijn deuren. Het hotel, bestaande uit vijf grachtenpanden, was ooit...
"Ecotap":http://www.ecotap-horeca.nl/ heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen...
De nieuwste aanwinst van Roompot Vakanties voor het publiek is geopend: Parkhotel Bad Arcen. De Venlose wethouder Vera Tax en Roompot-CEO Jurgen van C...
Een glimlach ontlokken aan de gast is voor veel ondernemers in de horeca een deel van de beloning. Het tegengaan van verspilling, afval, verpakking en...
Op zoek naar een economisch en ecologisch verantwoord alternatief voor mineraalwater? Zonder investering voor u? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De...
Wist u dat cappuccino populair is vanwege zijn herkenbare smaak? Dat de kansen van wijn vooral in arrangementen liggen? Dat hotelgasten meer willen we...
Restaurant Waters of the World heeft zich aangesloten bij Euro-Toques. De eetgelegenheid maakt deel uit van hotel Fontana Bad Nieuweschans. Het lidmaa...
Uit het jaarverslag van de Spadel Groep, waar de waters van Spa en Bru onder vallen, blijkt dat het bedrijf in 2011 minder omzet en winst heeft geboek...
In Nederland drinken we per hoofd van de bevolking jaarlijks 72 liter bier. Een vijfde deel hiervan wordt geconsumeerd in de horeca. Hoewel het klassi...
De tweede dag van de AF&BM trendreis in Trentino staat geheel in het teken van wijnproducent Ferrari en de familie Lunelli, eigenaar van een van de be...
Wat wenst u te drinken? Een gewone vraag waarop u tegenwoordig tal van exotische antwoorden kunt verwachten. Sparkling sake, prosecco, biologische cid...
SPA Barisart, in de volksmond beter bekend als SPA rood, is een sterk bruisend mineraalwater. Volgens experts is het zelfs het meest bruisende mineraa...
In de enige werfkelder die Amsterdam rijk is gaven Chaudfontaine, Mister Kitchen en watersommelier Roland Vanden Abeele medio maart tekst en uitleg wa...
De bars en à la carte restaurants van de achttien Mercure-hotels in Nederland schenken met ingang van deze maand Well Water. Een kwart van de opbreng...
Zodra de vier P's naar voren komen, in willekeurig welke marketingpresentatie, kun je er vergif op innemen dat iemand roept: 'En de P van pers...
Bronkhorst is het kleinste stadje van Nederland. Deze bescheiden, maar fraaie verzameling boerenbedrijfjes, huizen, ateliers en horecagelegenheden - k...
Een kernactiviteit is het niet, maar toch moet de rol van de bar in een hotel niet onderschat worden. Het extern ‘vermarkten’ van die bar...