Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
Peter Postma van Restaurant en Hotel Kaatje bij de Sluis vertelde in de uitgave Hotel & Food & Beverage dat een zeer groot deel van de be...
Het is weer weekend, dus tijd om de week door te nemen. Wij geven iedere weekend een selectie van de belangrijkste artikelen van afgelopen week. ...
We willen Peter Postma, de succesvolle chef-kok en eigenaar van Kaatje bij de Sluis, graag beter leren kennen. Daarom stelden we hem enkele persoonlij...
Peter Postma is niet alleen chef-kok van Kaatje bij de Sluis, hij is ook de eigenaar. Sinds vier jaar is hij zelfs hotelier. Een ondernemer achter het...
Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterr...
In de komende uitgave van de special Hotel & Food & Beverage (deze verschijnt in mei) vertelt Peter Postma over het belang van Michelinsterren...
Vrijdagmiddag 3 juli werd in Blokzijl het grond-mosselseizoen even feestelijk als spectaculair geopend. Een mooie samenwerking tussen de drie horecabe...