In de nieuwe visie van de Rabobank op de vrijetijdssector wordt duidelijk dat de kijk op de sector moet veranderen. Hoewel het economisch belang in Ne...
Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2024 uitgereikt. De awards word...
Afgelopen maand had ik de kans om door Vietnam te reizen. Wat me opviel is de significante transformatie die de F&B industrie ondergaat door de in...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Bij driesterrenrestaurant De Librije eten en drinken gasten niet alleen op topniveau, een meerderheid van de dinergasten overnacht ook in de Librijewe...
Het Bilderberg Ontbijt wordt verduurzaamd. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame...
Met milieuvriendelijke dispensers voor hotelverzorgingsproducten kunnen hotels kosten besparen, afval vermijden en tegelijkertijd hun ecologische voet...
Tijdens een feestelijke awardshow op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2022 uitgereikt. De awards worden toegekend aan horecabedrijven die...
Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam, van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy, uite...
De VOL5 'Jus de Vegetable', een veganistische Jus de Veau van Food Things!, werd afgelopen zondag tijdens de We’re Smart Futur...
Een Europees onderzoek door ProVeg International in samenwerking met Innova Market Insights, de Universiteit van Kopenhagen en de Universiteit Gent al...
Het tekort aan grondstoffen zorgt voor hogere prijzen op de wereldmarkt. Zo zijn de koffieprijzen op de wereldmarkt sterk gestegen, met circa 20%...
Vanaf vandaag is Den Haag officieel een nieuw premium hotelconcept rijker: voco The Hague. Burgemeester Van Zanen heeft vrijdagochtend ...
Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse HOSCARS Awards van Hostelworld, is The Green Elephant Hostels uitgeroepen tot het beste nieuwe hostel ter were...
De hotellerie is net als iedere andere branche. Veteranen vertrekken en jong ambitieus talent staat te trappelen om hun ontwikkelde visie uit te rolle...
Babylon Hotel Den Haag heeft met de actie ‘De Nacht van Save the Children’ maar liefst €5.750 opgehaald voor de kinderrechtenorganisa...
Tripjes door het universum en gepersonaliseerde hotelkamers waar je je direct in een andere wereld begeeft, van jungle tot aan uitgestrekte berglandsc...
‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl...
Het eerste hotel van de Amsterdamse hotelketen Conscious Hotels - dat bijna 10 jaar geleden opende – wordt na een uitvoerige verbouwing voorzien...
De Milieulijst 2019 zet in op ondernemers die investeren in het sluiten van grondstofkringlopen. Met de nieuwe Milieulijst, die o...
Nu de zomervakantie alweer een eeuwigheid geleden lijkt en iedereen alweer volop in bedrijf is, staat de eerste grote Nederlandse horecavakbeurs na de...
Steinbeisser en Lloyd Hotel halen de Franse sterrenchef Alexandre Gauthier van het restaurant La Grenouillère naar Amsterdam voor een nieuwe ed...
Ik eet graag buiten de deur. In mijn woon- en werkomgeving Rotterdam/Den Haag heb ik werkelijk alle keuze van de wereld: van Hollandse pot tot nieuwe...
This hotel loves money, and hates people… Dat was het gevoel dat ik een aantal jaar geleden overhield aan een zakelijk verblijf in het Trump In...
Over vijf tot tien jaar moet Nederland wereldwijd koploper zijn in gezonde en duurzame voeding. Dat is de uitkomst van de eerste Nationale Voedse...
1. Koude koffie Koffie wordt steeds vaker gebruikt als ingrediënt voor koude dranken. ‘Cold Brew’ is in de Veren...
Ingrediënten (6 muffins) 100 g havermout 2 eieren 100 ml (plantaardige) melk 50 g geraspte belegen kaas 1 eetlepel maanzaad 2 theelepels...
In 2012 was ADA Cosmetics International de eerste Duitse producent die fair trade grondstoffen gebruikte in hotelcosmetica. Nu is de serie doorontwi...
Al drie jaar groeit een gastronomisch experiment in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade genaamd Steinbeisser. Voor de tiende editie van deze samen...
Producten op basis van soja staan steeds meer in de belangstelling. Velen zijn immers op zoek naar plantaardige variaties op zuivel. De consument di...
Eeuwenoud, maar populairder dan ooit tevoren: oosterse hammams met hun traditionele badrituelen. Nu heeft ADA een toepasselijke 'hotel cosmetic badlij...
De AF&BM laat je zien en proeven hoe lekker en verrassend duurzaamheid kan zijn. Hoe? Met een ware Food Shake-up. Door de lekkerste, duurzame eetervar...
Nederlanders eten steeds minder vlees. Slechts 10 procent eet nog elke dag vlees, 86 procent van de Nederlanders is flexitariër. Bent u als horecaond...
De wereld staat in brand. Onze ‘jongens en meisjes’ van Defensie worden volgens de internationale afspraken naar de diverse brandhaarden o...
'Weg van Wijn' van Onno Kleyn is uitgeroepen tot beste Nederlandse wijnboek. De jury van de Gourmand World Cookbook Awards heeft bekend gemaakt dat he...
Op plantaardige basis, met extracten van plantaardige oorsprong, puur, en bio. Veel producten beloven Ânatuurlijkheid voor de hotelgast. Maar niet...
Wegens veranderende wensen of eisen, en schommelingen in de conjunctuur, zijn guest supplies constant onderhevig aan innovatie. De mogelijkheden voor...
Duitsers eten veel en vet. Dat hoort men vaak. Zij beginnen de dag met koffie en brood; vervolgens een licht 'tienuurtje' bestaande uit koud v...