Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
Op maandag 26 september reikte Quality Lodgings de eerste exemplaren uit van de nieuwe QL Guide 2023 tijdens het QL Year Event in Leerhotel het Kloost...
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...
De 21ste editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebied van gastheers...
Op maandag 7 maart organiseren de samenwerkende MBO Horeca scholen in de regio Zuid-Holland voor de eerste keer sinds het begin van de coronapandemie...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Erwin van der Graaf is directeur van Accor Hotels Services Nederland en als Vice President Operations verantwoordelijk voor de door Accor ge...
De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verleng...
Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidat...
De International Hotel and Management School van ROC Mondriaan sloot onlangs een samenwerkingsovereenkomst met een aantal gerenommeerde hotelketens en...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Voor de 18e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland. Kandidat...
Het New Mondrian Hotel van ROC Mondriaan heeft als eerste middelbare hotelschool van Nederland het (hoogst haalbare) gouden keurmerk Green Key behaald...
Maandagmiddag ontvingen Jorrit Verhulst (24) en Teide Schepers (17) beiden de Wijnacademie Wisseltrofee vanwege hun uitstekende kennis op het gebied v...
De horeca en hospitality branche is 12 jonge vakkampioenen rijker. 315 mbo'ers lieten zich van hun beste kant zien tijdens Skills The Finals, het...
AccorHotels is een samenwerking aangegaan met het ROC Mondriaan in Den Haag. De hotelketen heeft in het hotel van ROC Mondriaan verschillende hotelk...
De scholen van ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan 9 en de Helenastraat 10 - 12 en 15 in Den Haag zijn geheel vernieuwd en vormen samen de Mondr...
Vanaf 1 januari 2016 gaan ROC Mondriaan en Hotel Restaurant Savarin in Rijswijk een langdurige samenwerking aan. Hans Camps, lid College van Bestuur...
Casper Westerveld (1981) is gisteren officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Westerveld is Maître van Restaurant Vinkeles (The Dylan Amste...
Gisteren is Casper Westerveld, maître van Restaurant Vinkeles* (Hotel The Dylan Amsterdam), geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Weste...
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester. Het is zijn tweede meestertitel, Kr...
Menig Brabander - en alle officieren die de KMA doorlopen hebben - kennen het lied De Paarse Heide. "Breda vooruit! De klokken luiden! Breda gij...
De Association of Food & Beverage Management ("AF&BM":http://www.afbm.nl) heeft onderwijs hoog in het vaandel staan. Om deze reden is de AF&BM een van...
De Tour Culinair heeft een cheque van 4.000 euro aangeboden aan de Stichting JRE Culibus, een project van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. De...
Tijdens het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart in de Ahoy Rotterdam is Denise Seffelaar van Restaurant Waterloo en student...
Opleiden of afglijden? Onder deze noemer organiseerde de AF&BM op maandag 14 maart een onderwijsdebat in ROC Mondriaan in Den Haag. Behalve een keur v...
'Opleiden of afglijden' is de titel van het AF&BM-debat op maandag 14 maart. Deze debatmiddag staat in het teken van leren en werken in de horeca, nu...
Op 11 oktober 2010 waren 130 gasten aanwezig in het Hilton The Hague hotel voor het SVH Jaardiner. Het thema van het diner was '30 jaar SVH- meesterti...