In de afgelopen jaren heeft de hotelsector enorme veranderingen ondergaan, vooral op het gebied van technologie. Eén van de meest recente ontwi...
Het plan om een bed & breakfast te beginnen was er al wel bij Floor van Boxtel en haar partner Gijs van der Grinten, maar dat de locatie van HAERT...
Timmerfabriek Apartments opent op zaterdag 8 juli officieel haar deuren. Het hotel beschikt over 58 compleet ingerichte hotellofts en hotelappartement...
Technologie is onmisbaar in de hotellerie, maar zorgt ook voor dilemma’s. In hoeverre draagt technologie bij aan gastvrijheid? En hoe kun je als...
Technologie is onmisbaar in de hotellerie, maar zorgt ook voor dilemma’s. Hoe kun je als hotelondernemer inspelen op razendsnelle technologische...
Vorige week viel de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spe...
Binnenkort valt de jaarlijkse Hotel & Food&Beverage-special van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Onze jaarlijkse spec...
Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd, zo ook niet Van der Valk Hotel Delft A4. Hotelondernemer Rob van der Valk opent zijn hotel...
Op 14 en 15 maart vindt de Independent Hotel Show plaats in RAI Amsterdam. Meer dan 200 exposanten en 40 industry-leaders laten de laatste ontwikkelin...
Nieuwe tijden vragen om nieuw leiderschap. Ook in de hotellerie. Met transitie als rode draad in deze speciale uitgave van Hospitality Management, is...
Onder het toeziend oog van het hele team van Landgoed De Wilmersberg, namen gasthoofdredacteuren Githa en Boudewijn van Vilsteren ‘hun’ Ho...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
De vooruitzichten voor het economisch herstel na corona zijn positief en het virus lijkt op zijn retour. Toch zijn er nog veel onzekerheden voor werke...
Deze week valt de decemberuitgave van Hospitality Management bij alle hoteliers in Nederland op de mat. We warmen je alvast op met een voorproefje van...
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...
De horeca mag weer (beperkt) open. De uitzichtloze situatie zonder perspectief heeft plaatsgemaakt voor de stip op de horizon. Voorzichtig optimisme h...
De fonkelnieuwe Hospitality Management viel gisteren bij iedere hotelier op de deurmat. Het zijn roerige en onzekere tijden. Veel hotels zijn ges...
De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In...
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...
Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de bas...
Voor Kerst viel de decemberuitgave van Hosptality Management bij de Nederlandse hotellerie op de mat. Voor wie geniet van een welverdiende vakantie en...
Aanstaande dinsdag is het zover: dan valt de laatste editie van Hospitality Management van 2019 bij iedere hotelier op de deurmat. Niet zomaar een edi...
Hotels kunnen niet zonder outsourcing. Maar waar de één zonder blikken of blozen een externe partij inhuurt voor de F&B, doet de and...
In de juni-uitgave van Hospitality Management presenteren we je uiteenlopende onderwerpen en interviews. Op de cover zie je Hans Vugts, de man die ein...
De samenleving draait op mbo’ers en de hotellerie vormt daar geen uitzondering op. Maar hoe blijft de sector aantrekkelijk genoeg voor zelfbewus...
Heerlijk, het is bijna Kerst. Voor wie zich even terug wil trekken, en daarbij een goed stuk wil lezen, biedt de Kerstspecial van Hospitality Manageme...
To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer w...
Op donderdag 21 december 2017 organiseerde Koninklijke Horeca Nederland (KHN) een actie tegen het machtsmisbruik van online platforms, zoals Booking,...
Elke zaterdag geven we van Hospitality Management een mooi overzichtje voor het weekend. Bijvoorbeeld voor bij de koffie op zaterdagochtend of bi...
De nieuwste editie van Hospitality Management is uit! In deze bomvolle uitgave vindt u weer interessante interviews, achtergronden en need-to-know inf...
Werken in de hospitality is een continue strijd om boekingen, goede reviews en de wow-factor. Toch weten de jonge managers aan tafel hun oprechte gli...
De internationale horecavakbeurs Equip'Hotel, die onlangs in Parijs gehouden is, heeft ruim 111.000 bezoekers getrokken, waarvan 19,2% internationaal...
In de juni-editie van Hospitality Management stond *Caro van Eekelen*, COO Hotelservices Benelux, aan het roer. In een rondetafelgesprek met tafelgeno...
Hoe kan het hotel van nu voldoen aan de snel veranderende wereld ? Moet het hiërarchische model op de schop om sneller te kunnen handelen? Gastho...
Debatteren en effectief communiceren met elkaar, hoe doe je dat en hoe leer je daarin van elkaar, verspreid over 3 generaties? Dat is waar het 14 ap...
Uitgeverij PS, o.a. bekend van Hospitality Management, is ook dit jaar aanwezig op de Horecava 2014. U herkent onze stand aan de gouden lijstjes waar...
Hospitality Management stelt dit jaar serieuze vragen op de Horecava. Het hotelvakblad organiseert op het Hotelplein in Hal 1 rondetafelgesprekken en...