Als een hotelier of vakantieparkeigenaar zegt dat hij 80 procent direct boekt en (bijna) geen OTA’s nodig heeft, moet ik altijd glimlachen en de...
Ron Pohl is de baas van Best Western Hotels, dat onlangs ook Worldhotels heeft overgenomen. Hij zit kennelijk al een hele tijd in de hotellerie, want...
Er wordt dagelijks gesproken over gen Z en hoe zij de Food & Beverage-industrie beïnvloeden. Maar blijft het daarbij? Als ondernemer heb je o...
Digitale transformatie is niet meer weg te denken uit de hotellerie, de sector die traditioneel draait om menselijke interactie en gepersonaliseerde e...
De opkomst van sociale mediaplatforms heeft de manier waarop we communiceren veranderd. Gelet op het succes van visuele platforms zoals Instagram en h...
Vandaag viert Becurious, een digital marketingbureau voor de hotelbranche, haar 25-jarig bestaan. Dit jubileum markeert een kwart eeuw van innovatie e...
Tot voor kort genoot Caroline Berends vooral bekendheid als de vrouw van sterrenkok Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Maar sinds Gault&...
De Europese Commissie heeft Booking.com aangewezen als technologische ‘poortwachter’, waardoor het boekingsplatform zich aan strengere reg...
Taylor Swift doet op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli in het kader van haar ‘The Eras Tour’ de Johan Cruijff ArenA aan en ook in...
Generatie Z, ook wel GenZ, wil op werk ontwikkeld en gestimuleerd worden, zodat zij meer verbinding voelen en langer voor dat bedrijf willen werken. D...
Een Michelinster levert prestige op, en misschien ook wel een commercieel voordeel. Een paar jaar geleden signaleerde Hospitality Management de trend...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam werpt trend-forecaster Vincent van Dijk vast licht op enkele ontwikkelingen binnen de hospitality-...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
Bij driesterrenrestaurant De Librije eten en drinken gasten niet alleen op topniveau, een meerderheid van de dinergasten overnacht ook in de Librijewe...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
Ben jij een ervaren Marketing & Communicatie professional die blij wordt van het ontwikkelen van online en offline strategieën en het leuk vi...
Beginnen we net een beetje gewend te raken aan de eerste groep zelfbewuste, anti-autoritaire, bijdehante Gen Z-ers, rammelt er alweer een nieuwe gener...
De Nederlandse hotelsector heeft een goed 2022 gehad. De vooruitzichten zijn ook positief, al blijven uitdagingen zoals hogere kosten en personeelstek...
Sommige culinaire trends komen en gaan, terwijl andere een vaste waarde worden. Een concept dat al eeuwenlang deel uitmaakte van onze industrie, maakt...
De jonge hotelondernemers Jamie de Jong en Don Janmaat hoefden niet lang na te denken toen ze het idee opvatten om het enige hotel in Oudewater nieuw...
Blycolin verzorgt al meer dan 50 jaar stralend en schoon linnen voor hotelkamers, restaurants en wellness. Met een bevlogen team zoeken we altijd de b...
Wil je een reservering maken voor vrijdagavond? Het restaurant heeft waarschijnlijk inmiddels een wachtlijst van honderden gasten. De vraag naar uit e...
Op dinsdag 10 januari vindt het Travel Congress plaats in congrescentrum Supernova in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Na twee online edities is elka...
Na twee tegenvallende jaren door de pandemie vertoont de reissector eindelijk tekenen van herstel. Vergeleken met Europese hoteliers zijn Nederlandse...
De laatste jaren is er een nieuwe reiziger ontstaan. Reizen is al heel lang niet alleen maar bestemd voor de hogere klasse. Dankzij social media worde...
Inspiratie opdoen en ondertussen genieten van fantastische smaken bij restaurant De Librije van SVH Meesters Jonnie Boer en Thérèse Boer...
In 2003 lanceerde Hein van Beek het concept Quality Lodgings (QL); een selecte groep hotels die uitblinken in kwaliteit en authenticiteit. Nu, bijna t...
Samen met een vriend of vriendin genieten van de lekkerste lunches en drankjes, topdiners, sauna’s en verwarmde zwembaden. En dit terwijl je dri...
Online aanbieders van vakantieaccommodaties, hotelkamers, of online reserveringstools willen dat gasten zo snel en eenvoudig mogelijk een reservering...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de 3 finalisten per categorie bekendgemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale va...
Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...
Joost Callaars, eigenaar en oprichter van het Event Management Platform Yellenge, zag in aanloop naar de coronacrisis de event- en congreswereld al ve...
De veertiende editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) vond plaats op zondag 24 april en maandag 25 april in Maastricht. Deze editie draaide o...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) heeft een fonkelnieuwe voorzitter. De F&B Director van het NH Collection Amsterd...
Er is al veel over geschreven: de horecabranche kampt met een groot personeelstekort. De exodus uit het hospitality-vak werd door de coronapandemie ve...
Vondel Hotels is per direct op zoek naar een Marketing & Communication Manager om de ingeslagen weg voort te zetten en verder mee te bouwen aan de...
Een hotel openen in coronatijd lijkt een hachelijke onderneming, maar heeft ook voordelen, merkte hotelier Bart Dijkstra. Hij hield er tijdens de verb...
Het is zo’n 25 jaar geleden dat de eerste gasten een hotelkamer boekten via een boekingssite. Een weids perspectief opent zich voor hoteliers. B...
Het witte hotel met de groen-witte markiezen bepaalt het beeld aan de brede doorgaande straat van Hoogezand, vroeger het Winschoterdiep. Sinds 1901 is...
Het is een bewogen jaar geweest. Zeker voor de horeca. Reden te meer om goed na te denken over je bedrijfsmodel en het kennisniveau van jezelf en je m...