Wie of wat is jouw meest uitzonderlijke hospitality-icoon? Deze vraag werd gesteld door Hotelschool The Hague ter gelegenheid van haar 95-jarig jubile...
De musical Hamilton romantiseert hoe de democratie in de VS eind achttiende eeuw werd vormgegeven. Komt er over een paar honderd jaar een musical &lsq...
Pulitzer Amsterdam verwelkomt Jeroen Boone als nieuwe executive chef. Boone, een gerenommeerde naam in de Amsterdamse restaurantscene, lanceert dit na...
Hilton is uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Dit is op donderdag 27 juni bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces Awardsfestival, dat wer...
Hotel Kasteel Gemert Eindhoven Curio Collection by Hilton, dat medio 2025 de eerste gasten hoopt te ontvangen, krijgt aanzienlijk meer kamers dan in d...
In het hostel Hans Brinker in de Kerkstraat in Amsterdam opent op 6 november restaurant en bar Ms.Chelin. Met een dikke knipoog naar de culinaire gids...
Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat dertig jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de...
Hilton heeft een franchiseovereenkomst getekend met Annexum voor de herpositionering van twee nieuwe hotels met in totaal 480 kamers in Rotterdam. Mai...
La Liste staat bekend om de Top 1000 van beste restaurants die het bedrijf sinds 2015 uitgeeft. Sinds dit jaar is er echter ook een Top 1000 van beste...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Pulitzer Amsterdam is verkozen tot beste hotel van Amsterdam tijdens de World’s Best Awards 2022 verkiezing van het Amerikaanse reisplatform Tra...
Hij valt een dezer dagen bij iedere hotelier in de brievenbus, maar voor iedere hotelprofessional die niet kan wachten, hebben we de hagelnieuwe Hospi...
Deze week valt de eerste Hospitality Management van dit jaar bij iedere hotelier op de mat. Een bijzondere editie die vol staat met ambitieu...
Met ingang van 1 januari 2022 treedt de 71-jarige Roberto Payer terug als general manager van Waldorf Astoria Amsterdam, onderdeel van Hilton. Na een...
Vanaf woensdag 15 december ontvangt het eerste Nederlandse Hilton Hotel buiten de Randstad, DoubleTree by Hilton Sittard, de eerste off...
Dolf Mulder, zelfbenoemd ‘hands on CEO’ - omdat hij liefst niet altijd achter een bureau zit, maar op de werkvloer staat en onder andere d...
Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse superchef die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, ver...
De hotelwereld klimt uit het dal. Het rampjaar 2020 is afgesloten en de branche kijkt met een positieve blik naar de toekomst. De komende dertig jaar...
Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Mic...
Dit is het laatste artikel in de reeks ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?’ Eerder verschenen artikelen over religieus, m...
Hilton maakt vandaag bekend een franchiseovereenkomst te hebben getekend voor een nieuw Motto by Hilton hotel in Rotterdam. Het pand met 109 kamers wo...
Het was een indrukkwekkend jaar, laten we maar zeggen. In januari 2020 stond iedere hotelier in de startblokken voor 'het beste jaar ooit', in...
Met Roberto Payer als gasthoofdredacteur zijn we verzekerd van een flinke dosis stijl in deze uitgave. Waar Roberto ook gaat, hij is immer goedgekleed...
Met de opkomst van het wereldwijde web zullen hotelmerken steeds minder belangrijk worden. Zo dachten we er in de jaren ’90 van de vorige eeuw o...
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...
Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen va...
Vanmiddag werd het eerste exemplaar van de septembereditie van Hospitality Management door uitgever Paul Sprakel overhandigd aan gasthoofdredacteur Ro...
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...
In het Waldorf Astoria in Amsterdam interviewde Roberto Payer afgelopen dinsdagmiddag de CEO van KLM, Pieter Elbers. Het uitgewerkte interview zal ver...
De Amerikaanse hotelketen Hilton Worldwide Holdings wil wereldwijd 2100 kantoorbanen schrappen. De coronacrisis is ook aan de hotelreus niet voorbijge...
De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn...
Roberto Payer (1950) is bij de jaarlijkse lintjesregen, voorafgaand aan Koningsdag, benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De cl...
Branding binnen de hotellerie, massatoerisme, de pure benadering van F&B en wat kan de hotellerie leren van de luchtvaart? Deze thema’s...
Hilton heeft met Tempo een nieuw merk in de markt gezet. De Amerikaanse keten meldt echter nog niet wanneer het eerste Tempo-hotel zal openen. Inmidde...
De bekendste hotelier van Nederland wordt gasthoofdredacteur van het bekendste hotelvakblad van Nederland. Roberto Payer, Cluster General Manager Hilt...
Iedereen maakt ooit ergens een loopbaandebuut. Dat iemand 50 jaar later nog bij hetzelfde bedrijf in dienst is én meer dan actief, is een unicu...
De Baby Shower Afternoon Tea is de jongste loot aan de stam van de befaamde Afternoon Tea thema’s in Waldorf Astoria Amsterdam. Chef Vipin Charl...
In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In 1919 opende Conrad...
Zon, zee, zand. Chillen aan het strand. Dobberen in zee, surfen over de golven, beachvolleybal in je bikini, schelpen zoeken langs de vloedlijn, bubbe...
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de Nationale Horecadag plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden horecabedrijven door hee...