Van 23 tot en met 29 augustus komt DiningCity.com met een buitenkansje om nieuwe restaurants uit te proberen tijdens de achtste editie van de Restau-rantWeek. Zon 1.250 topres-taurants in Nederland bieden de mogelijkheid om tegen gereduceerde prijzen uit eten te gaan. Gedurende deze zomereditie van de Restaurant Week betaalt een bezoeker 25 euro voor een diner en 20 euro voor een lunch, beide drie gangen.
*Sterke groei bezoekers*
Tijdens de eerste editie van de Restaurant Week in 2006 gingen 25.000 bezoekers uit eten. Inmiddels is deze culinaire week, met 221.000 reserveringen tijdens de laatste editie, uitgegroeid tot het grootste horeca-evenement van Europa. Ondanks de omvang van het event zit het met de kwaliteit van de deelnemende restaurants zeker goed. DiningCity.com hanteert een strenge selectie waarbij ook de publieksbeoordeling van eerdere jaren meeweegt.
*Beste restaurants*
Alleen de 1.250 beste restaurants, van de meer dan 10.000 die Nederland rijk is, mogen deelnemen. Onder de deelnemende restaurants zijn ook meer dan 60 zaken die gewaardeerd worden met één, of meer Michelin-sterren, waaronder Ron Blaauw, Parkheuvel en de Zwetheul. Op de site is vanaf 22 juli een overzicht te vinden van alle deelnemende restaurants.
*Reserveringen*
Ook voor deze achtste editie van de Restaurant Week kan enkel online gereserveerd worden. Vanaf woensdagochtend 4 augustus 10 uur kunnen fijnproevers hun favoriete of juist nieuw te ontdekken restaurants boeken via "www.restaurantweek.nl":http://www.restaurantweek.nl. Vanwege het succes van de voorgaande edities wordt aangeraden niet te lang te wachten.
~Frank Lindner~
Zomers tafelen tijdens 8e Restaurant Week
21 juli 2010