Wilco & Caroline Berends zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen. Hij start in zijn functie als Maître Sommelier op 1 oktober 2024. Johan heeft al een mooie staat van dienst in de horeca, waaronder een geruime periode Maître Sommelier van Grand Hotel Karel V* in Utrecht.
Zijn aanstelling brengt veel kennis en kunde met zich mee. Wilco is SVH Meesterkok en onder hetzelfde dak zal nu ook, SVH Meestergastheer en SVH Wijnmeester, Kragtwijk werkzaam zijn. Caroline Berends zal actief blijven in haar rol als gastvrouw, maar het managen van het bedieningsteam komt in handen van Kragtwijk.
Hospitality Management sprak met Wilco en Caroline Berends voor de Food & Beverage uitgave van het blad. "De Nederlanden is een papa-en-mama bedrijf, dat hoort niet thuis bij een keten." Lees het hele interview hier.
De Nederlanden, restaurant & boutique hotel heeft een Michelinster en zeventien punten in de gids van Gault&Millau. Gevestigd in een prachtig pand aan de Vecht is de keuken het culinaire hart van het bedrijf. De elf hotelkamers, de Lounge terras en private dining ruimte (of vergaderzaal) maken het compleet.
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.