Wie wordt F&B Professional of the Year 2025?

Auteur: redactie
Awards F&B 5 november 2024
Wie wordt F&B Professional of the Year 2025?

Aan het eind van het jaar gaat het netwerk AF&BM (Association of Food & Beverage Management) traditioneel op zoek naar dé F&B Professional of the Year.

Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die een ware ambassadeur is voor de hospitality. Hij of zij is leidinggevende in de gastvrijheidsindustrie, heeft een duidelijke visie en heeft een bijzondere verandering of een uniek idee succesvol geïmplementeerd in zijn of haar vakgebied. Daarnaast is hij of zij een echte inspiratiebron voor de nieuwe generatie. Ken of ben jij deze F&B professional? Geef hem, haar óf jezelf dan op via het e-mailadres in onderstaand artikel. Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd.

Inschrijven

Vorig jaar won Mark Visschedijk, Food & Beverage Manager bij Landgoed Huize Bergen, de titel. Aan wie mag hij het stokje overdragen? Je kunt collega's, bekenden of jezelf nomineren tot 18 november via info@afbm.nl. Uit de inschrijvingen komt een 'long list' van alle genomineerden. Vanaf 18 november t/m 2 december wordt de stembus geopend en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet zodat er een top 10 ontstaat. Vervolgens is het de taak aan de AF&BM ambassadeurs om uit deze top 10 de selectie terug te brengen naar dé top 3.

Op 16 december zal de top 3 bekend worden en zij mogen zich presenteren op hun eigen locatie tijdens het bezoek van de vakjury. Tijdens het AF&BM jaargala op 11 januari 2025 zal de winnaar bekend gemaakt worden. Naast eeuwige roem, een mooie trofee en media-aandacht zal er ook een culinaire prijs worden aangeboden aan de winnaar.

Hospitality Management sprak eerder dit jaar uitgebreid met Mark Visschedijk over onder meer zijn uitverkiezing tot F&B Professional of the Year

Jury

De jury bestaat uit Maarten Wessels van Wessels Trainingen, Maaike de Reuver van Food Inspiration, Iris Kranenburg van Entree Magazine, Paul Sprakel van Hospitality Management en Godfried van der Lugt van Gault &Millau.

De jury zal naar aanleiding van het jurybezoek een winnaar kiezen die de F&B professional of the Year titel meer dan verdient.

Over de AF&BM

Al ruim dertig jaar is de Association of Food & Beverage Management hét netwerk om professionals in het kader van Food & Beverage management verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderdtwintig leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerk gelegenheden, een social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws